tzn?Mysza pisze:Ann_pl pisze:Aha i pozdrawiam serdecznie panów policjantów z Gdańska![]()
![]()
Dokładnie.
Trójmiasto nam podpadło na samym wyjeździe![]()
Moderator: Estraven
tzn?Mysza pisze:Ann_pl pisze:Aha i pozdrawiam serdecznie panów policjantów z Gdańska![]()
![]()
Dokładnie.
Batka pisze:tzn?Mysza pisze:Ann_pl pisze:Aha i pozdrawiam serdecznie panów policjantów z Gdańska![]()
![]()
Dokładnie.
Batka pisze:a dlaczego mi, co?Ann_pl pisze:Wow, ale impreza![]()
Dziekuję Wszystkim i każdemu z osobna
Mojemu kochanemu wesołemu autobusowi za cierpliwość![]()
Keti za wspaniały nocleg (ale jak nie odchudzisz Tolki to więcej nie spię u Ciebie)
Eve za gościnność oraz cierpliwość (futryna, szkło, wszystko było mocno zagrożone moją obecnością)
KKK za bardzo ciepłe przyjęcie i niesamowite poczucie humoru (Megi jak tam wibracje?)
Kameo za dzielne reprezentowanie Bydgoszczy oraz za umiejętność odczytywania mapy(fajnie znowu było Cie zobaczyć
)
Przedstawicielom forumowiczek 3miasta za to, że przybyły (te które nie były niech żałują, że nie widziały stu twarzy Kińskiego)
I nie wybacze Batce tych naleśników![]()
- ja sie nie migałam - nawet byłam gotowa wstać.....o jakies kosmicznej porze

Mysza pisze:Batka pisze:tzn?Mysza pisze:Ann_pl pisze:Aha i pozdrawiam serdecznie panów policjantów z Gdańska![]()
![]()
Dokładnie.
nie wiem czy ann mnie nie zabije![]()
![]()
Domysle się czego mogli chcieć policjancie stojący na wylotówce przy ograniczeniu do 50 km/h![]()
lizaczka?
Mysza pisze:A Kocurro ma szybkościomierz w tyłku![]()
Keti pisze:Mysza pisze:A Kocurro ma szybkościomierz w tyłku![]()
a czym to sie objawia?
Mysza pisze:Keti pisze:Mysza pisze:A Kocurro ma szybkościomierz w tyłku![]()
a czym to sie objawia?
że zawsze jak Ann dochodziła do 160 to samochód Kocurro tak drgał pod siedzeniem że się wychylała sprawdzić prędkość. Działała niezawodnie
Batka pisze:a dlaczego mi, co?Ann_pl pisze:I nie wybacze Batce tych naleśników![]()
- ja sie nie migałam - nawet byłam gotowa wstać.....o jakies kosmicznej porze

kameo pisze:Ann_pl za przejechanie 500 km w imię dobrej zabawy innychi wogóle
![]()

Batka pisze:Mysza pisze:Batka pisze:tzn?Mysza pisze:Ann_pl pisze:Aha i pozdrawiam serdecznie panów policjantów z Gdańska![]()
![]()
Dokładnie.
![]()
Domysle się czego mogli chcieć policjancie stojący na wylotówce przy ograniczeniu do 50 km/h![]()
niech no pomyślę?lizaczka?
podelce no![]()
![]()
![]()
Anusia nawet o 6.01

a ja mam schowany na pamiątkęAnn_pl pisze:Batka pisze:Mysza pisze:Batka pisze:tzn?Mysza pisze:Ann_pl pisze:Aha i pozdrawiam serdecznie panów policjantów z Gdańska![]()
![]()
Dokładnie.
![]()
niech no pomyślę?lizaczka?
podelce no![]()
![]()
![]()
Anusia nawet o 6.01
Moje lizaczka dostałyście tylko Wy![]()
Policji nigdy bym nie dała

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości