nasz wspanialy forumowy wojtek zgodzil sie pojechac jutro skoro swit

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Ja trochę nie na temat, bo w sprawie jeża. Nie wypuszczajcie go jeszcze do lasu. On się pewnie obudził, a wtedy musi jeść, bo w przeciwnym razie umrze, gdyż przebudzony trudno zasypia i traci wtedy dużo energii i swoich zapasów tłuszczyku.![]()
Szkoda, że nie mogę pomóc.
aans pisze:Moze zaraz beda krzyki, ale czy nie mozna jednak naglosnic w mediach tego co sie stalo? W ten sposob wiecej ludzi sie o tym dowie i zwiekszy to szanse na pomoc. I dlaczego tyle kotow umarlo? Szkoda mi zamordowanej opiekunki. Wogole ciezko mi cokolwiek powiedziec, bo to sraszne!!
Maryla pisze:aans pisze:Moze zaraz beda krzyki, ale czy nie mozna jednak naglosnic w mediach tego co sie stalo? W ten sposob wiecej ludzi sie o tym dowie i zwiekszy to szanse na pomoc. I dlaczego tyle kotow umarlo? Szkoda mi zamordowanej opiekunki. Wogole ciezko mi cokolwiek powiedziec, bo to sraszne!!
umarły bo były bardzo chore , pstryga pisała
tam było zimno, nie było weta
zdaje sie ze opiekunka byla zwolenniczka selekcji naturalnej
nie zadawajcie pytań na które nie ma odpowiedzi: dlaczego tak późno, dlaczego tak sie stalo
trzeba sie skupic na tym którym byc moze uda sie pomoc
TYLKO TRZEBA IM POMÓC
nie wiadomo czy koty nie są nosicielami jakichś chorób, ja najbardziej boję się FIP bo w takim skupisku koronawirus musial byc
potrzebne sa pieniadze na dobre leczenie jesli maja zyc
aans pisze:Maryla pisze:aans pisze:Moze zaraz beda krzyki, ale czy nie mozna jednak naglosnic w mediach tego co sie stalo? W ten sposob wiecej ludzi sie o tym dowie i zwiekszy to szanse na pomoc. I dlaczego tyle kotow umarlo? Szkoda mi zamordowanej opiekunki. Wogole ciezko mi cokolwiek powiedziec, bo to sraszne!!
umarły bo były bardzo chore , pstryga pisała
tam było zimno, nie było weta
zdaje sie ze opiekunka byla zwolenniczka selekcji naturalnej
nie zadawajcie pytań na które nie ma odpowiedzi: dlaczego tak późno, dlaczego tak sie stalo
trzeba sie skupic na tym którym byc moze uda sie pomoc
TYLKO TRZEBA IM POMÓC
nie wiadomo czy koty nie są nosicielami jakichś chorób, ja najbardziej boję się FIP bo w takim skupisku koronawirus musial byc
potrzebne sa pieniadze na dobre leczenie jesli maja zyc
Ja tez uwazam ZE TRZBA POMOC, dlatego zaproponowalam naglosnienie sprawy w mediach. I?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 74 gości