Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 16, 2015 7:41 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

PixieDixie pisze:Ja po odejsciu DIxiego mialam sraszne probemy ze spaniem... ale od 2 dni jestem na magicznych prochach na sen... i o 7 jestem wyspana!! Cudowne uczucie :D Wyprawilam meza do pracy... i sobie z Pixim siedzimy :) Choc dzisiaj pogardzil mokrym na sniadanie... ale widze ze w nocy chrupek ubylo... a mokre predzej czy pozniej sie straci :)

Ja też mam proszki, ale bardziej na uspokojenie niż na sen i wcale nie jestem pewna czy działają. Spałam niby lepiej ale dodatkowo teraz chce mi się spać, a spokojniejsza na pewno nie jestem. Wszystko mnie denerwuje...
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Czw lip 16, 2015 7:45 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

To moze powinnas je zmienic. Idz do lekarza po co sie meczyc... moze tak byc ze leki zle dzialaja.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw lip 16, 2015 7:53 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Może pójdę jak znajdę chwilę :)
Obrazek

jou

Post » Czw lip 16, 2015 7:57 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Nie jak znajde chwile... wiesz jak to jest... potem sie robi tak ze nigdy tej chwili nie ma !:P

PixieDixie

Post » Czw lip 16, 2015 8:01 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

ja myślę ze leki nie będą za chwile potrzebne, już masz Batmana, Nixona to są super lekarstwa :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 16, 2015 8:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

No to może pójdę w poniedziałek bo mam wolne ale z drugiej strony nic dziwnego, że mam problem ze spaniem skoro mi koty latają nad głową. Ja mam po prostu zbyt wrażliwy słuch :D Muszę sobie kupić te dobre stopery, które mi najbardziej pasują. Te obecne to takie średnio działające :D
Obrazek

jou

Post » Czw lip 16, 2015 14:46 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

jou pisze:[...]koty latają nad głową. Ja mam po prostu zbyt wrażliwy słuch :D Muszę sobie kupić te dobre stopery, które mi najbardziej pasują. Te obecne to takie średnio działające :D

Och, doskonale mi znane uczucie ;) Nie wiem czemu koty uwielbiają nocne gonitwy po śpiących ludziach.
Prowodyrką jest Miki, ganiająca Diabła po całym domu.
Najgorzej, kiedy się parę razy się zapomniała i goniła Igę. Wrzask był taki, jakby bomba spadła na kurnik.
Iga nie zna się na żartach i zwiewając wzywa na pomoc wszystkich świętych. A my - na baczność!
Od kiedy Teśka powiększyła kocie grono, Iga zasypia na CAŁĄ noc, nie łazi i jest spokój.
Zresztą od Teśkowej sterylki zamykam drzwi do pokoju i to działa na pozostałe koty jak bromek potasu na wojaków ;)
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Czw lip 16, 2015 16:45 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Bardzo współczuję. Śliczny czarnuszek. Taki młody , tyle życia było przed nim. Wielka szkoda.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
KRAWATKA KICIA BURASIA NIUNIUŚ

Pedro

Od: Nie lut 15, 2004 20:42

Post » Czw lip 16, 2015 17:32 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Moje też czasem wyją pod drzwiami - jak mam możliwość to czasem otwieram drzwi na korytarz to sobie popatrzą, albo wyjdą dalej :) Ale potem to wyją częściej ;p

A ja nie miałam żadnych proszków wtedy :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 16, 2015 18:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

jeśli chcecie ,żeby nie płakał pod drzwiami to go tam nie wpuszczajcie nawet na chwilę. On nie rozumie ze raz może wejść, a raz nie i się oczywiście domaga :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw lip 16, 2015 20:39 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Ale on placze przy drzwiach wyjsciowych :D nie takich do pokoju :D
Obrazek

jou

Post » Czw lip 16, 2015 20:54 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Moje też, bo muszą robić kontroling tego co jest na korytarzu. Czasem im pozwalam. W sumie nie często proszą :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lip 17, 2015 7:35 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Dzien dobry

I co odpuscil z tymi drzwiami??:)

Faktycznie nie mozna odpuszczac.... szczegolnie na wycie po nocach... za dnia... z Pixiem nie ma takiego problemu.. Dixie chcial b. wychodzic... zobaczymy jak mlode... pewnie na poczatku bedzie lament ;)

PixieDixie

Post » Pt lip 17, 2015 8:02 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

PixieDixie pisze:Dzien dobry

I co odpuscil z tymi drzwiami??:)

Faktycznie nie mozna odpuszczac.... szczegolnie na wycie po nocach... za dnia... z Pixiem nie ma takiego problemu.. Dixie chcial b. wychodzic... zobaczymy jak mlode... pewnie na poczatku bedzie lament ;)

Hej,
No ma jeszcze takie momenty, ze chodzi i sie drze ale staramy sie jakos sie tym nie przejmowac :D Wczoraj sie okazalo, ze Nixonowi wyjatkowo smakuje karma z łososiem. Wcinał, aż mu sie uchy trzesly :D Jakos sie do tego jego gadulstwa przyzwyczaimy :D

Ale teraz inna sprawa, ktora nas zastanawia :D:DWieczorami Nixon wchodzi do nas na lozko i sobie ugniata. I tak ugniata i ugniata, po czym nagle zaczyna sie tak dziwnie spinac i grzechotac ogonem jak waz, albo wlazic np na noge pod koldra, tak jakby chcial uprawiac kocia milosc :D 8O 8O 8O
I widac, ze mu tam co nie co sie pokazuje przy tym wszystkim :D o co temu kotelowi chodzi? Przecie to kastrat. Mam mu zalatwic kocia dziewczyne?:D:D:D A moze chcial nas obsiusiac?:DChocisz to naprawde tak nie wygladalo 8O
Obrazek

jou

Post » Pt lip 17, 2015 8:10 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Gadulstwo jest cudowne:) Kocham gaduly. Moze nie koniecznie jak siedz pod drziwami i "wyją" do księzyca.... ale np Dixi byl taki ze jak siepodeszlo do niego powiedzialo "Dixi" to zaraz bylo "Miau". Przychodzil do pokoju to sie witał swoim "mial - tu jestem" :) BYl strasznie kochanym gadula... .

A ile minelo od kastracji? MOze jeszcze hormony sienie uspokoily bo za malo czasu minelo?
Moje chlopaki jak dorastaly... to byl moment ze jeden drugiego probowal.... ;) Chociaz 2 kocury byly.... To byl znak ze pora z nimi zrobic "porzadek":)
Mi sie wydaje ze jeszcze za malo czasu mienlo od kastracji stad takie cos... ale to moje przypuszczenia.

PixieDixie

[poprzednia][następna]