Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 15, 2015 18:43 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Witam z rana ,tradycyjnie nie wyspana :mrgreen: łajzy po 5 stwierdziły że to najlepszy czas na rozpoczęcie dnia :twisted:
Kudłaty wyrwał mi ze łba garść nędznych kłaków ,za łeb chciał mnie podnieść,za kłaki ..maczo mi się trafił :twisted:
Swędzi go pysio i oczy ,tak się bronię przed sterydami ,tak odkładam tą wizyte u weta ,tak mi go szkoda ,ale chyba inaczej się nie da :|
Ponci znów odwaliło i uzurpuje sobie prawo do mojej poduszki ,warcząc i sycząc na wszystkich .
Psice ,wiadomo pod kocem bo jeszcze by zamarzły ..nóżki ogrzewają mi dwa maleństwa czyli Kropka i Kuliczek ..
W co ja się wpakowałam :strach:
Na szczęście malizna jeszcze śpi w klatce. :wink: a białasek na tyle lekki i delikatny że niewiele go czuć ..

Przystrzygłaś Kudłasiowi włoski, to odpłaca Ci pięknym za nadobne. Żeby Ci za gorąco nie było. Albo chce sobie pożyczyć trochę czupryny. :lol:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro lip 15, 2015 19:22 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

evik75 pisze:Może trzeba Agnieszki zapoznać skoro obie miłośniczki kotów? :wink:

Koniecznie :mrgreen: Wtedy na pewno będziemy częściej razem wyjeżdżać :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lip 15, 2015 20:34 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

genowefa pisze:
evik75 pisze:Może trzeba Agnieszki zapoznać skoro obie miłośniczki kotów? :wink:

Koniecznie :mrgreen: Wtedy na pewno będziemy częściej razem wyjeżdżać :)

no na pewno :twisted:

Jutro mam na 8.30 dentystę ,czyli z domu muszę wyjść po 6 ,potem biegiem do dentysty ,a od dentysty do pracusi.
Normalnie ruska baba jestem ,gniotsa nie łamiotsa :mrgreen:

Kudłaty to bandyta ,babę za łeb ...ciekawe czy gdyby miał więcej siły nie zabawił by się jak w filmie Walka o ogień :lol:
Oliwka poszła :201494 :oops:
Teraz cisza ,miła :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 15, 2015 20:49 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Mam zupełnie inne zdanie na temat Kudłatego. Ale prawda jest taka, że nie znam go osobiście.
Dorciu, tak, czy inaczej, musisz mu wybaczyć. Nie ma co robić draki... :wink:

lilianaj

Post » Śro lip 15, 2015 20:51 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

a tam wybaczyć :twisted: raz ,drugi ,trzeci ,ale codziennie :strach: skóre mu przetrzepie i tyle .
Ugryzł dziś Oliwkę ,Ona z łapkami głasku głasku ,a on cabas :mrgreen: delikatnie ,ale na tyle żeby zrozumiała że nie życzy sobie spoufalania :wink:
To dobra nauka.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 15, 2015 21:10 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

No widzisz, to bardzo dyplomatyczny kocurek. Najsłodszy, jakiego masz. :smokin:

lilianaj

Post » Śro lip 15, 2015 21:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Najsłodszy? nie ,nikt nie pobije Tytka :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 16, 2015 7:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Tytek jest poza wszystkimi normami :1luvu: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lip 16, 2015 9:35 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Najsłodszy? nie ,nikt nie pobije Tytka :1luvu:

To prawda, Tytek to cukrowy kotek :1luvu:

Dzisiaj zaczęli w moim bloku, wymianę instalacji zewnętrznej, prują belon :strach:
Zamknęłam się z kotami w najdalszym pokoju, ale nie wiele to daje. Podobno cały blok skończą w XII :roll:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 16, 2015 15:08 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Hej Kochani .

Gosiu ,nie wiem czy Cię pocieszę ale na przeciwko mnie remontują i rozbudowują dom..ot taka letnia przyjemność :twisted:

Dziś wstałam o 5 po 6 już byłam na rowerze ,obrobiłam :smokin: dwa domy i zdążyłam na 8.30 do dentysty :ok: potem do pracusi i szybko mocna kawa bo już padałam na ryja .
Od poniedziałku nie widziałam białej u Agi ,dziś się zeźliłam i odsunęłam ogromne organy ,jedyne miejsce gdzie mogła się schować ,uff była.
Cała i zdrowa .

Odrobaczam Lori .
Coś zaczęła gorzej jeść ,jest już na etapie że wszystko ją rozprasza i wszystko ważniejsze od jedzenia :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 16, 2015 15:17 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:
Gosiu ,nie wiem czy Cię pocieszę ale na przeciwko mnie remontują i rozbudowują dom..ot taka letnia przyjemność :twisted:

No to będziesz się czuła u mnie jak u siebie w domu :smokin:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 16, 2015 16:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

a już myślałam że u Ciebie zaznam chwile przyjemności :placz:
huk straszny ,walą ,piłują .kręcą ,rżną ,najchętniej zamknęła bym okna ,ale się nie da :|
Malunia zjadła michę wołowinki i było mało :lol: dokładki nie było ,teraz smacznie śpi ,aż mnie zazdrość bierze jak na nią patrzę :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 16, 2015 16:18 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Mam skierowanie na CITO do poradni leczenia przyzębia i RTG kręgosłupa ,to drugie tak niewinnie ..chciałam usiąść na fotel dentystyczny .
Pod złym kontem się wygłam i nóżki odleciały ..to już drugi raz tak mnie podcięło :?
lekarka poszła do pierwszego kontaktu i mi przytargała skierowanie :|
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]