Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13-Alusia i Benuś w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 16, 2015 8:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 16, 2015 8:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Z Tosi robi się łobuz, nie jest tak jak Fuksik, któremu dałam zabawki i grzecznie się bawił. Małej juz sie spodobało zeskakiwanie z wersalki, wczoraj wieczorem nie zdążyłam w porę jej złapać i uciekła mi za meble, skąd nie chciała wyjść, bo bardzo jej się podobało jak ją próbowałam wywabić myszką i laserkiem.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lip 16, 2015 10:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: No to dobrze przeczuwam, że będę mieć pełne ręce roboty przy małej :D Kolejny taki huncwot :D Już trzy panny, które mają żądania do spełnienia. Ciekawe czy to razem wszystko zagra, czy będę musiała się bawić z każdą z osobna, bo każda będzie lubiła inny rodzaj zabawy... Kitusia leży na tej macie, trochę się łudzę i dlatego tego nie zbieram, że jak mała przyjdzie na matę to Kitusia nie ucieknie z wygody i będą leżały razem. Choć wątpię... Kitusia tylko leży, a zabawki, które wiszą są nieruszone. Więc jak Kitusia ucieknie to mała będzie miała dla siebie matę.

Moja mama już się pogodziła z trzema kotami i nawet powiedziała, że zajmie się trzema jak będzie trzeba :D Powiedziała, że Tosia się ślicznie nazywa i ogólnie pytała o nią :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 16, 2015 10:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Ja czekam na dostawę z zooplusa, wczoraj przed południem robiłam zamówienie, bo chciałam , zeby doszło w tym tygodniu i szok- dostawa dzisiaj 8O
Tosia dostanie nowe zabawki - wędke z piórkami i piszczacą myszkę - takie miał Fuksik i je lubił(ciekawe czy jeszcze 'żyją"). Mam nadzieję ,ze szybko się z nimi nie rozprawi, bo od piłki z ogonkiem , którą kupiłam jej w poniedziałek już oderwała czy odgryzła ten piórkowy ogonek :(
Dokupiłam jej jeszcze jedzonka, ale puszki 200g, bo tych małych 100g nie ma :( , sezon na małe to i braki są :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 16, 2015 11:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Może zobacz jeszcze raz czy dostawa będzie dzisiaj, bo ja się też tak napaliłam, bo pisało - wysłane, a potem się okazało, że dopiero nadane a przesyłka będzie jutro ;)

Ja jeszcze nie zrobiłam zamówienia :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 16, 2015 11:46 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Tosia jest cudowna :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lip 16, 2015 13:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Tosia jest wspaniała, tak śliczna :mrgreen:
Niech broi ile wlezie :mrgreen: to dziecię wiec ma zgodę :mrgreen:
FUksik natomiast juz nie jest taki samowystarczalny , on + zabawka :ryk: bardzo lubi byc w centrum uwagi :mrgreen: np dzis siedziałam na miau rano, i rzucałam mu zabawkę to był zdenerwowany ze tylko rzucałam a nie turlalam sie z nim po podłodze :mrgreen: wskoczył na stół i kładł mi sie na klawiaturę :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 16, 2015 13:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

klaudiafj pisze:Może zobacz jeszcze raz czy dostawa będzie dzisiaj, bo ja się też tak napaliłam, bo pisało - wysłane, a potem się okazało, że dopiero nadane a przesyłka będzie jutro ;)

Ja jeszcze nie zrobiłam zamówienia :)

przesyłka dotarła :)
rano sprawdzałam status- była w doręczeniu, wiec wiedziałam ,ze będzie dzisiaj :)
jak miałaś zamawiać jedzenie dla Tosi to się wstrzymaj, bo przecież coś tam dla niej już masz, a ja sprawdzę, jak jej pójdzie z tymi większymi puszkami
na dzień dzisiejszy to raczej takiej nie zje za dzień, lepsze dla niej sa 100g

zabawki pasują :ok:
choc do myszy pierwsza była Rudzia :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 16, 2015 13:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Moli25 pisze:Tosia jest wspaniała, tak śliczna :mrgreen:
Niech broi ile wlezie :mrgreen: to dziecię wiec ma zgodę :mrgreen:
FUksik natomiast juz nie jest taki samowystarczalny , on + zabawka :ryk: bardzo lubi byc w centrum uwagi :mrgreen: np dzis siedziałam na miau rano, i rzucałam mu zabawkę to był zdenerwowany ze tylko rzucałam a nie turlalam sie z nim po podłodze :mrgreen: wskoczył na stół i kładł mi sie na klawiaturę :mrgreen:

widać z kotami jest tak samo jak z dziećmi, małe spokojne, a później rozrabiaka i na odwrót :lol:

Tosi widać spodobała się wczorajsza ucieczka , bo trochę sie pobawiła i widać było, ze najchętniej by uciekła, łobuz mały.
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 16, 2015 13:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Bo z kotami to jak z pieskami,
Fuksik na "komendę" transportem wbiega do transportera i merda ogonkiem bo wie ze do weterynarza idzie :lol:

Ogólnie nie ma co narzekać, kochane kotomstwo, piorą sie, kochają, całują po baniaczkach :mrgreen:

Moj maż najlepszy, pisze mi SMS
"Wrócę do domu to wyjdę z trzodą na trawę" :lol: :lol: :lol:

Wczoraj siedzimy na balkonie a sąsiadka mowi do nas z balkonu na przeciw Naszego
"Lubie obserwować oboje na oknie, myją sie wzajemnie" :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja widzę te czulosci, ale cześciej widzę demolkę :smokin:
Obrazek

Moli25

Post » Czw lip 16, 2015 13:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Moli25 pisze:Bo z kotami to jak z pieskami,
Fuksik na "komendę" transportem wbiega do transportera i merda ogonkiem bo wie ze do weterynarza idzie :lol:

Ogólnie nie ma co narzekać, kochane kotomstwo, piorą sie, kochają, całują po baniaczkach :mrgreen:

Moj maż najlepszy, pisze mi SMS
"Wrócę do domu to wyjdę z trzodą na trawę" :lol: :lol: :lol:

Wczoraj siedzimy na balkonie a sąsiadka mowi do nas z balkonu na przeciw Naszego
"Lubie obserwować oboje na oknie, myją sie wzajemnie" :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja widzę te czulosci, ale cześciej widzę demolkę :smokin:

nie narzekaj :lol: przecież to wszystko wyjdzie Ci na zdrowie, widok nawet rozrabiajacych kotów działa odstresowująco :D
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 16, 2015 14:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Oj , tak ! :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lip 16, 2015 14:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

barbarados pisze:Oj , tak ! :twisted:

a im więcej tym lepiej :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lip 16, 2015 14:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.13 mała Tosia w DT

Dzis Fuks sobie urządził plaża party, wbiegał do kuwety i podrzucał piasek drewniany i cały przedpokój był w piasku, miałam z niego radochę a Molka patrzyła na niego z pożałowaniem i z mina "ciekawe gdzie będziesz sikać jak nie posprzątają?" :lol:
Cała zmiotkę zgarnęlam jak juz mu sie znudziło żwirek party :lol:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]