Po kolei.
Telefon zastepczy by wytrzymac do konca umowy to overmax......narzekalam strasznie ale nie jest az tak zle . Nauczyloam sie juz odbierac telefon hyhy

Brat mi kupowal.....chcialam sie wczoraj zamienic na jego gadzeciarski telefon ale nie chcial

,bo wg niego to niemarkowe tez ok. W drugiej dobie uzytkowania przyznaje,ze nie jest tak zle

jak bylo na poczatku.
Teraz juz sie troche przyzwyczailam i nie jest tak tragicznie. Od rana mi sie rozladowal troche .....mnieu niz za pierwszym razem Jakos to bedzie. Ten tel kosztowal 290 zl.
Z innej bajki .....remont sie zaczyna.....dzis od rana koparka ryje i juz odsloniety budynek od frontu. To dobrze rokuje.....bo z tej strony mam siatke i moskitiere.....nadzorem budowlanym zostaly kocury

Rys i Gucio ciekawsko ogladaly kopanie rowu.....moje krzaczki ucierpia ale mam nadz ze przezyja w wiekszosci.....gleboko ryja wiec mam gorski krajobraz.....row jest wykopany na jakies 3m gleboko......Jaga bedzie zachwycona.
U nas upal. Remont db rokuje bo wynika z tego ze balkony z drugiej strony to jeszcze nie teraz...wiec koty maja balkoning i parapeting.

Jelsi mamy szczescie to wpierw zrobia te izolacje pionowa od frontu , potem dach i ocieplanie? ,a pozniej izol pionowa, ocieplanie z remontem balkonow od podwórka. Zalezy mi by jak najdluzej byla siatka na balkonie

Prosze trzymac kciuki.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.