"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Nie jest tak źle jak wczoraj, ale tak... dokuczliwie. Ech... I takimi falami. Jest moment, że nie boli, żeby zaraz łupnąć. Fe. A dziś wieczorkiem na koncert bym chciała iść...
Ja właśnie tracę czas na ból brzucha :/ Dostałam o. A do tego muszę malować, co już mi bokiem wychodzi :/ Byłam kiedyś na Mazurach na szantach - fajne to było. Wówczas byłam harcerką, byli tam żołnierze i to oni śpiewali Mam kilka ulubionych kawałków jak to harcerka
Jak mnie brzuch boli to mnie nic i nikt do robienia czegokolwiek w domu nie ruszy. W pracy muszę, w domu nie daję już rady z siebie wykrzesać czegokolwiek. Mało kiedy mam ból brzucha, już nie pamietam kiedy miałam ostatnio. Dlatego dziwne to jakieś, chyba jakiś wirus sie przyczepił....
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."