ŚLEPACZKI cz.VIII PROSIMY O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 14, 2015 19:16 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

mamaGiny z całą pewnością na początek w nowym miejscu jak będzie miała ochotę się bawić to warto mieć myszkę, piłeczkę z dzwoneczkiem np.
tak żeby przy zabawie słyszała gdzie się zabawka przemieszcza - myszki od Duszka sa super do zabawy :) (jak jest jeszcze ranka "mokra" to bez piórek)
my w takie miękkie piłeczki (takie kolorowe jakby z gabki) wkładalismy naszemu małemu Piracikowi dzwoneczek właśnie, szalał jak wariat :)
jak się nauczył układu pomieszczeń każda zabawka jest super, myszki, orzeszek (o tez hałasują orzeszki) kulka z folii aluminiowej :)
drapak wysoki tez jak pozna pomieszczenia i drapak nie jest problemem ... :)

ale ona jest chyba dość świeżo po zabiegu więc lepiej niech spi sobie :)

mamaGiny pisze:no zakochałam się ;)

czyzby znalazła dom - bo dla ślepaczka łatwo stracic głowe - wiem co mówię .... <3 ;)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto lip 14, 2015 19:55 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Kociewkratkę ;) u mnie od 5 lat mieszka ślepaczkowa Lilka, a właściwie ze względu na rozmiar spaślaczkowa półslepa (ma jedno oko) Lilka ;)

przyznam że serce co innego a rozum co innego..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro lip 15, 2015 14:21 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Bardzo smutny dzień, dlatego ku pokrzepieniu serc wstawiam Daktylka -pamiętacie go na pewno: kotek z PNN i bez kawałka szczęki , który przywędrował w grudniu z UA

ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lip 15, 2015 14:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

odnośnie Stasia: życzliwe dusze umieściły ogłoszenia w pobliżu działek, gdzie podobno może przebywać

alessandra

Post » Śro lip 15, 2015 14:36 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

może napisać na wątkach Warszawskich, ludzie w różnych miejscach mieszkają.
Jokot, grupa MRAU, Agneska, Bazyliszkowa tak na szybko mi się kojarzy
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 15, 2015 14:50 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Agneski nie ma na miejscu jeszcze jakis czas
Daria, u której sa małe z Palucha, na prośbę Joasi i w naszym imieniu, porozwieszała ogłoszenia i pojechała z mężem popytać na działkach
Pani (ds) Stasia była związana z grupa mrau warszawską , pisze była, bo na fb ktoś napisał,że od kilku miesiecy już mrau z ta pania nie wspólpracuje

alessandra

Post » Śro lip 15, 2015 15:03 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

czarno-czarni pisze:może napisać na wątkach Warszawskich, ludzie w różnych miejscach mieszkają.

Jeszcze dziś info o Stasiu pójdzie na FB Koterii.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lip 15, 2015 16:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Bazyliszkowa pisze:
czarno-czarni pisze:może napisać na wątkach Warszawskich, ludzie w różnych miejscach mieszkają.

Jeszcze dziś info o Stasiu pójdzie na FB Koterii.

Dorotko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Post » Śro lip 15, 2015 18:57 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Ja juz jestem. Podajcie mi proszę na pw dokladny adres zaginięcia, może uda mi się porozglądać po okolicy.
Biedny dzieciak :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro lip 15, 2015 21:18 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Klub Ślepaczkowy pisze:Kochani! Mieliśmy nadzieję, że w tym miejscu będziemy pokazywać szczęśliwego Stasia w nowym domu, tymczasem... nie doczekaliśmy się dobrych wieści z domu, tylko wiadomości potwornej - Stasio zaginął
Emotikon frown

ZAGINĄŁ KOT
WARSZAWA - GOCŁAW
Stasio, nasz podopieczny niedawno zamieszkał we własnym domu, z którego uciekł oknem osiatkowanym (sic!) z parterowego mieszkania. Taką wersję zagubienia nam przedstawiono, ale teraz nie szukamy winnych, ale kota.
Ma amputowaną tylną prawą łapkę. Jest strachliwy i bardzo delikatny! Nie poradzi sobie sam na dworze!!! Poszukiwania trwają.

Ktokolwiek widział, prosimy o telefon: 660 027 736 lub 500 382 928 lub 600 288 447

BARDZO PROSIMY O UDOSTĘPNIANIE!!!

Obrazek

https://www.facebook.com/events/1422340228094206/

doczytałam :cry: rozpuszczę wici.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 16, 2015 7:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Byliśmy z Fredziem na konsultacji u okulisty. Niestety chorego oczka nie da się uratować. Fredzio musi przejść operację jego usunięcia. Mamy jednak też dobrą wiadomość: drugie oczko jest zdrowe. Pociesza nas fakt, że Fredzio będzie mógł oglądać świat chociaż tym jednym zdrowym oczkiem.
Fredzio jest bardzo grzecznym, potulnym i wdzięcznym kocurkiem. W czasie dzisiejszej wizyty zachowywał się wzorowo. Jest tulącym się do człowieka miziakiem i tak rozkosznie ugniata...
Bardzo prosimy o dom dla tego przewspaniałego, kochanego i tak okrutnie już doświadczonego przez los kocurka! On już swoje wycierpiał... Takie koty bardzo się przywiązują i obdarzają miłością absolutną swoich opiekunów. Jesteśmy przekonani, że Fredzio będzie prawdziwym kocim skarbem.
Prosimy o pomoc w poszukiwaniach troskliwego domu!

Obrazek Obrazek

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 884 669 136 poniedziałek, czwartek 09:00 – 14:00, wtorek, środa, piątek w godz. 14.00 – 19.00
lub adopcjezkoterii@gmail.com
Obrazek

Adopcje z Koterii

Od: Sob sie 16, 2014 19:48

Post » Czw lip 16, 2015 9:36 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Ja byłam na działkach wczoraj prawie 5 godzin. Przedwczoraj rownież byłam. Rozwiesiłam ogłoszenia. "Pani" Stasia to forumowa Ozymandias, Karolina Liskiewicz . Kota "adoptowała" jej matka, ale teraz twierdzi że go nie chciała. Szukać nie bedzie bo nie ma czasu. Nie wiemy tak naprawdę ani kiedy ani gdzie Stasio zginął. Karolina okłamała mnie już kilkakrotnie i kłamie dalej. Według mnie kota nie na już tydzień i nie na go na działkach. Nie rozumiem zupełnie po co te kłamstwa i dlaczego jakiekolwiek działania zostały podjęte dopiero przedwczoraj...
AnielkaG

Post » Czw lip 16, 2015 9:43 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

Kot zaginął ul. Perkuna 54.

martazd

Od: Nie lis 04, 2007 23:46

Post » Czw lip 16, 2015 9:52 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

szok
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lip 16, 2015 11:01 Re: ŚLEPACZKI cz.VIII- pilna pomoc w szukaniu Stasia Wa-wa

AnielkaG pisze:Ja byłam na działkach wczoraj prawie 5 godzin. Przedwczoraj rownież byłam. Rozwiesiłam ogłoszenia. "Pani" Stasia to forumowa Ozymandias, Karolina Liskiewicz . Kota "adoptowała" jej matka, ale teraz twierdzi że go nie chciała. Szukać nie bedzie bo nie ma czasu. Nie wiemy tak naprawdę ani kiedy ani gdzie Stasio zginął. Karolina okłamała mnie już kilkakrotnie i kłamie dalej. Według mnie kota nie na już tydzień i nie na go na działkach. Nie rozumiem zupełnie po co te kłamstwa i dlaczego jakiekolwiek działania zostały podjęte dopiero przedwczoraj...

Dołujące to, co piszesz...
Biedny kot, co on musi przeżywać. :(

Czy ktoś w ogóle go widział na zewnątrz po zaginięciu? Kot jest bardzo charakterystyczny...

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

[poprzednia][następna]