Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 13, 2015 21:47 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

jou pisze:
MonikaMroz pisze:To my z panienkami sobie tu sikniemy. :201497
Doczytam od początku w wolnej chwili :D

A zapraszamy razem z czarnymi ogonami! :D (Y)

A tu Nixon ze swojego punktu obserwacyjnego :D
Obrazek

Sprawdzilam obu kotom uchy w kanaliku z patyczkiem namoczonym olejkiem. Czysto i nie śmierdzi. Ale i tak jak tylko będzie chwila to jedziemy do weta :)

Do pysiolka Ci NixonQ w tym kolorku seledynowym :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lip 14, 2015 8:39 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

PixieDixie pisze:Patrze na to zdjecie Nixiona i jak bym Dixiego widziala... to samo spojrzenie...

Co do dzialki to sprostowanie - dzialka jest tesciow... ja tam tylko sporadycznie sie udzielam i urzeduje.

A jak ogolnie idzie ? Dogaduja sie jeszcze lepiej? jakies postepy?

Z postępow tyle, że dzisiaj w nocy nie dość, że prawie całą spały bez zamykania drzwi (prawie bo po 4 już nie dałam rady i oba dzieciaki poszły urzędować do kuchni chyba na 2 godziny) to większość nocy oba przespały z nami na łóżku :D
Nixon zacząl też podganiać Batmana i wczoraj go pacnął łapą ale raczej nie złośliwie bo wczoraj miał takie napady 'miziaj mnie, a ja Cię za chwilę ugryzę, ale wrócę się miziać i tak się będziemy bawić' :ryk:
Poza tym już naprawdę blisko siebie siedzą na parapecie albo leżą obaj na podłodze w przedpokoju.
W nocy Nixon łaził po wszystkich półkach jakie tylko mamy :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto lip 14, 2015 9:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Wybitnie szybko Ci to poszło :) :201479
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lip 14, 2015 10:01 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Genialnie :) po prostu genialnie. Cieszy mnie to bardzo:) a to masz wolne?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto lip 14, 2015 11:31 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Tak. Dzisiaj i jutro :)
Obrazek

jou

Post » Wto lip 14, 2015 11:40 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

To jest czas na obserwowanie koteczków! No, ale śliczności :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lip 14, 2015 16:01 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

kalair pisze:To jest czas na obserwowanie koteczków! No, ale śliczności :1luvu:

No jasne, dlatego idealnie się złożyło, że pracuję w kratkę :D
Kupiłam Nixonowi nową wędke bo z poprzedniej mało zostało :D
Obrazek

jou

Post » Śro lip 15, 2015 10:53 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Hej :) Zostawiłam Marysię sam na sam z wędką z piórkami a ona te piórka wyskubała :D Ale to nic, wsadziłam je i wędka jak nowa :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lip 15, 2015 11:33 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Jak sie szybko chłopaki dogadali :D
Wielu wspólnych spokojnych lat życzę!
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lip 15, 2015 20:39 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Dzien dobry, dobry wieczór, witajcie, czesc i czołem :201461
Pozdrawiam Was serdecznie!
Fajna jesteście rodzinka :mrgreen:
Nixon fajny chłopak a Batman jeszcze lepszy bo tak szybko zaakceptował nowego mieszkańca.
Uwielbiam takie historie :mrgreen:
Jakies zdjecia macie fajne? :201461
My tu rządni takich relacji :201494 :201494 :201494 :201494 :201494
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 16, 2015 6:08 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Się witamy i czekamy :D
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Czw lip 16, 2015 7:12 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Zdjęć na razie nie mam, ale Nixom rozrabiaka i wyjec :D Zaczął wyć pod drzwiami, ale nie reagujemy póki się sam nie uciszy. Za jakiś czas spróbuję go brać na spacerki, a przynajmniej jeden raz żeby zobaczyć jak się zachowuje. Na razie niech się przyzwyczai do nowego domu. Z Batmanem dogaduje się co raz lepiej i razem w nocy biegają dzikuski :D
Wczoraj się nie odzywał bo miałam dużo na głowie i byłam poza domem a teraz dwa dni w pracy to nadrobię zaległości w czytaniu :)
klaudiafj pisze:Hej :) Zostawiłam Marysię sam na sam z wędką z piórkami a ona te piórka wyskubała :D Ale to nic, wsadziłam je i wędka jak nowa :D

Nixon wyrywa pióra i tak je obślinia, że nie da się tego odratować. :D
Obrazek

jou

Post » Czw lip 16, 2015 7:26 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Jaaaj :) No to dobre wiesci. Faktycznie na wycie najlepiej nie reagowac... :) Przerabialam z dixim do tego stopnia ze spalam z nim owinieta w koc na wycieraczce - przynajmniej byl cicho :D

Ale po miesiacu braku reakcji na wycie - dal sobie spokoj :) Ale przez miesiac nie spalismy po nocach - prawie jak z dzieckiem :)

Drapie Nixonka i Batmanka za uszkiem :)

PixieDixie

Post » Czw lip 16, 2015 7:28 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

PixieDixie pisze:
Ale po miesiacu braku reakcji na wycie - dal sobie spokoj :) Ale przez miesiac nie spalismy po nocach - prawie jak z dzieckiem :)

Drapie Nixonka i Batmanka za uszkiem :)

No u nas to samo. Noce nieprzespane. Pocieszam się, że teraz tylko 2 dni w pracy i 3 dni wolne więc może jakoś to wszystko odeśpię :D zawsze moge pospać do 12 chociaż miko dnia wolnego wstaję najpóźniej o 9
Obrazek

jou

Post » Czw lip 16, 2015 7:36 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył Nixon ♡

Ja po odejsciu DIxiego mialam sraszne probemy ze spaniem... ale od 2 dni jestem na magicznych prochach na sen... i o 7 jestem wyspana!! Cudowne uczucie :D Wyprawilam meza do pracy... i sobie z Pixim siedzimy :) Choc dzisiaj pogardzil mokrym na sniadanie... ale widze ze w nocy chrupek ubylo... a mokre predzej czy pozniej sie straci :)

PixieDixie

[poprzednia][następna]