jeżyka to może do lasu zaniesc

mialam kiedys podczas 3 tygodniowych wakacji jeża pod lodowka (byl leczony, nie pamietam na co, malutka bylam) i odszedl sobie spokojnie do lasu przed naszym powrotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pstryga pisze:Pilne!!!!!!
Potrzebna jutro chetna osoba do pomocy MariiD jutro na 7.00 rano. Maria jedzie do growa zabrać 11 kotów , które tam jeszcze zostały.
elca pisze:pstryga pisze:Pilne!!!!!!
Potrzebna jutro chetna osoba do pomocy MariiD jutro na 7.00 rano. Maria jedzie do growa zabrać 11 kotów , które tam jeszcze zostały.
czy osoba do pomocy ma miec auto?
i ile godzin moze to zajac?
pstryga pisze:Pilne!!!!!!
jenny170 pisze:elca pisze:pstryga pisze:Pilne!!!!!!
czy osoba do pomocy ma miec auto?
i ile godzin moze to zajac?
czy ty jestes sklonna? skontaktuj sie ze mna na gg
elca pisze:Nie mam gg. Ale jestem sklonna, tyyle, ze nie mam samochodu, i musze byc w poludnie w wawie.
jenny170 pisze:elca pisze:Nie mam gg. Ale jestem sklonna, tyyle, ze nie mam samochodu, i musze byc w poludnie w wawie.
niestety nie ma gwarancji ze na 12,00 uda sie wrocic do warszawy
a nr gg masz w profilu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 105 gości