Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcelkaaa07 pisze:Aż mnie przeraza ten Purizon jak tak czytam ze kazdy jeden kot go je... Co on w sobie ma takiego. U mnie najsmaczniej wypada Applaws, Canagan i ProNature kaczka w pomaranczach albo indyk z żurawiną.
rest pisze:ja wlasnie bardzo chcialabym wyprobowac tego orijena ale boje sie zaryzykowac 6,8 kg a mniejsze opakowania sa w takiej cenie zeale kiedys sprobuje
rest pisze:jestes genialna, zupelnie zapomnialam o allegro! przeszukiwalam zoologiczne sklepy internetowe (szukalam tez w stacjonarnych zoologicznych w moim miescie ale tam to w ogole same zbozowki maja)
Polina pisze:No właśnie, jak dużo pije - tak w sumie 150 -180 ml na dzień wypija spokojnie, czasami więcej i je głównie suche to chyba jest ok, prawda? Czytałam, że dobrze, jak wypija 50ml na kg masy kota. U nas fontanna zdziałała cuda, praktycznie podwoiła ilość wypijanej wody.
Dark Angel pisze:Polina pisze:No właśnie, jak dużo pije - tak w sumie 150 -180 ml na dzień wypija spokojnie, czasami więcej i je głównie suche to chyba jest ok, prawda? Czytałam, że dobrze, jak wypija 50ml na kg masy kota. U nas fontanna zdziałała cuda, praktycznie podwoiła ilość wypijanej wody.
A nie zapycha Ci się ta fontanna sierścią? Zastanawiam się nad zakupem - zwłaszcza teraz, jak są takie upały, choć moje kocurki bardzo ładnie piją wodę. Jednak obawiam się, że zanim cokolwiek zdziałam przy jej pomocy, stanie się siedliskiem kołtunków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 99 gości