Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nataleia pisze:My dzisiaj pierwszy raz w Życiu próbowaliśmy purizon. W sensie, moje dziewczyny próbowaly. Felusia jest maniaczką suchej, która uwielbia. Z racji tego ze ma problemy z pęcherzem, to dostaje suchej tylko jakies 5-10gram..zjadala..alw to co ci dzisiaj zobaczylam to byl szok. Rybny purizon zniknął z miski z prędkością światła, jeszcze miske wylizala i czekala na dokladke. Caly czas czeka. Tak jej zasmakowala, ze aż w szoku bylam. Teraz czekam na to, co zastanę w kuwecie, ale jestem dobrej myśli.
Kotka Milka pisze:moze i tak ale ten kto karmi rc nie musi sie martwic ze kot nie chce jesc czy wymiotuje czy ma biegunke. Nigdy po zadnej karmie rc moje koty nie mialy takich dolegliwosci. A po acanie juz tak.
Kotka Milka pisze:Taste jedza ale twarda i starsza kicia miala problemy a z rc tego nie bylo. Wprawdzie moje koty jedza kazda karme i nie mam z tym probłemu czy to winston czy whiskas czy rc czy taste.
Kotka Milka pisze:mam takie pytanie. Gdy nasypie karme do miski obojetnie jaką- to znika wszystko. I nie wazne ze to np bez zbozowa taste czy winston. Znika kazda ilosc. Nie karmie juz do woli tylko wydzielam bo koty grube jak beki. Markopolo ma karme cały czas i karma lezy, koty nie zrą jak małpy i są szczupłe. Moja kumpela powiedziała ze to przez to ze koty kastrowane i nie wychodza. Ale marka tez nie wychodza a nie są takie zarłoki. Czy moze ktos mi wytłumaczyc czemu?
Dark Angel pisze:Drobna rada: kocimietka.pl to jeden z najdroższych sklepów, jakie widziałam. Kupowałabym tam tylko w ostateczności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, muza_51, Szymkowa i 76 gości