Nosiu.Wszystkie 4 łapeczki cudne.No,ale jak mogłyby być brzydkie,skoro cały jesteś Nosiu piękny jak malowanie.No i taki miau opiekuńczy,miautroskliwy,miauwrażliwy i miaupracowity.Szczęściara z Twojej Dużej,że ma takiego wyjątkowego Kocurka.Dla wspaniałego pod każdym względem Nosia.
Miau. Wiecie, co się wczoraj wydarzyło? Przytuliłem się do Cioci Ewy Ciocia Ewa jest moją prawdziwą Ciocią, bo jest siostrą mojej Dużej Duża z Ciocią Anią coś tam rozmawiały, że ja wyczuwam, albo może pachną podobnie. Przecież słyszałem, jak ciocia z Dużą mówiły, że Ciocia Ewa przyjeżdża. Nic nie wyczuwam, po prostu wiem, jestem przecież normalnie mądry Moja ciocia to aż się wzruszyła moją mądrością. Noś
Miau. Duża pojechała, Ciocia Ewa też. Zostaliśmy z ciocią, to znaczy w domu i ciocia do nas będzie przychodzić. Duża pojechała wczoraj i powiedziała cioci, że wczoraj nie musi przychodzić, bo przecież rano dostaliśmy jeść i takie tam. Ale ciocia przyszła do nas, bo nas kocha. I czekaliśmy z Florentynką w przedpokoju. Od razu wiedziałem, że ciocia przyjdzie. Noś
Ciocia wieczorem otworzyła nam balkon. Florentynka siedzi, ja leżę Florentynka bardzo lubi balkon jem kolację, dziś za gorąco na mięso Miaudobranoc Noś