Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Dobry numer!!!![]()
![]()
![]()
![]()
U koleżanki naszej oko zawiesiłam na banerku - nawet nie wiedziałam czyj to - bo patrzę tylko w banerek! patrzę! PATRZĘTAKI SAM KOT JAK MARYSIA! Zaraz, nie możliwe, nad oczami trzy rdzawe kreski i jedna po lewej bura. Ktoś ma takiego samego kota jak Marysia! Patrzę, no przecież to Marysia, ale kto co kiedy - ACH to Ewa i jej konkurs na pięknotki. Ja dziś serio nie myślę, bo se jeszcze myślę - a kiedy ja Marysię zgłosiłam?!
![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Pewnie, że nieI zgłoszę ją i Kitusie - tylko foto trzeba odszukać
Teraz będzie łatwiej, bo jest temat i można bez wyrzutów sumienia głosować na tą pięknotkę, która ma lepsze, bardziej twarzowe, słodkie i zabawne zdjęcie
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Dobry numer!!!![]()
![]()
![]()
![]()
U koleżanki naszej oko zawiesiłam na banerku - nawet nie wiedziałam czyj to - bo patrzę tylko w banerek! patrzę! PATRZĘTAKI SAM KOT JAK MARYSIA! Zaraz, nie możliwe, nad oczami trzy rdzawe kreski i jedna po lewej bura. Ktoś ma takiego samego kota jak Marysia! Patrzę, no przecież to Marysia, ale kto co kiedy - ACH to Ewa i jej konkurs na pięknotki. Ja dziś serio nie myślę, bo se jeszcze myślę - a kiedy ja Marysię zgłosiłam?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że stała sie modelką banerkową dla Sylwii ?
Też dopiero zauważyłam że i Polcia występuje, Tofiś i mała Kiara.
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, MB&Ofelia i 49 gości