Sihaja pisze:Ewa dobrze prawi. Piwa jej!

Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Z tego wynika, że każde zwierzątko futerkowe to soból ;p
Wzięłam się za remont! Mam zamiar wymalować dziś ścianę, kominek i przedpokój, a w sobotę będziemy tapetować, i niech mego m. ręka boska broni przed wymyślaniem kolejnych wymówek, bo już się tego nie da słuchać. I zamontujemy drzwiczki kocie. Ma przyjść do nas mały szkrab i ten remont musi być gotowy, a nie że potem będę remontować i biegać ze szmatą
rym niezamierzony.

Moje koty od razy przyleciały ;p I jakie dziwne uczycie - zgodnie z filmem o percepcji czasu zwierząt, czas mi zwolnił i pamiętam jak leciałam - długooo ;p Chyba trzy sekundy, wszystko było rozmazane a nim upadłam całkiem na podłogę to wywaliłam kuwetę i nim klapałam to leżałam w kocim żwirze. Bardzo dziwne uczucie 

klaudiafj pisze:No ale ja się wolałam upewnić, bo nie przy każdym kociaku mówi, że myślała, że może sobie zostawi... Dlatego tak wyszło. Wolałam się zapytać.
Dobranoc

Czy będzie dobry domek to się okaże jak Tosia w wieku 25 lat jako siwa babuszka leżąca na łożu śmierci powie - tak to był dobry domek 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 522 gości