Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 08, 2015 11:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 08, 2015 12:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Moli i Fuksik :1luvu: zaznaczymy was sobie, w końcu dotarliśmy i doczytaliśmy :oops: jeszcze raz :201440

chat_noir

Od: Pon paź 06, 2014 13:11

Post » Śro lip 08, 2015 16:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Czesc Kochani!
Cholernie Nam miło ze zagladacie do Nas i czekacie na informacje co u Molkowej rodzinki, czasami mam tak mało czasu, ze nie chce byc samolubna i pisać tylko o Nas i wklejać Nasze zdjecia dlatego zaglądam do Was i podziwiam Wasze pociechy, oraz poznaje Was właścicieli, bo duzo o sobie piszecie!
U nas wszystko dobrze, milosc jest, zabawy sa, piórka lecą lekko, ale krew sie nie leje. Ogólnie bez zmian. Apetyt dopisuje, klocki zdrowe stawiamy, siusiu reguralne, mało miaukania, duzo zainteresowania sobą.
Fuksik juz lepiej spi, dzis nawet dał mi pospać do 5:10 :lol: ale sa dni, ze pobawi sie 10 minut i idzie spac do 8 :mrgreen: dobre dziecko mam :mrgreen: łobuz straszny, gryzoń niemiłosierny, ale wystarczy dmuchnąć lekko i kot rozumie ze nie wolno gryźć.uwielbia sie bawić w dalszym ciagu skarpetka rajstopowa, zwinięta w kulkę :lol: to jest świetne bo wbija sie w pazurki, podrzuca sie lekko i mozna nosić w dziobku :lol: oraz słoń, maskotka od Mirki, Fuksik urządza sobie na nim zapasy :smokin:
Moli, jak to Moli, znosi Fuksa chumory cierpliwie, daje mu jeść ze swojej miseczki, jak stawiam obie miseczki obok siebie to Fuks powącha co w swojej ma dobrego, po czym idzie do Moli, ta lekko odsunie łepek i daje mu troche pojeść swojego :201461 ale Fuks tez jest bardzo kulturalny, jak pije mleko a Moli ma chętkę to ten sie odsuwa jak dzentelmen i daje jej "gula" :ryk:
Kocham moje Towarzystwo :piwa:
Jutro mamy wizytę u weterynarza, szczepimy sie. Wiecej info napisze jutro :mrgreen: jak sie towarzystwo zachowywało :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lip 08, 2015 16:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

kalair pisze:Hello Kochane! Jak na dzisiaj dzieciaki? :D

Hej Bożenko,
Na wczoraj łobuzy dobrze, kąpiele wodne zażywały :lol: tak było im gorąco :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Śro lip 08, 2015 16:54 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Opowiedz jak jest z małym Fuksikiem :) czy płacze się pod nogami, czy bardzo broi, czy trzeba na niego bardzo uważać, czy radzi sobie sam? ;) :)

Płacze sie pod nogami, najcześciej w kuchni, bo robi sie żydek mały, próbuje skakać juz na meble ale dosłownie jak z tych filmików, próbuje z niepowodzeniem :twisted: meble mam wysokie wiec jeszcze troche mu to zajmie :lol: ze wszystkim sobie radzi sam, juz mu nawet rowa nie musze mokrymi chusteczkami podcierać jak sie okupa :lol: (dostałam od Mirki kilka w paczce to tak jak bobasa podcierałam :lol: ) ale teraz robi to ktos inny - MOLI :mrgreen: musze kiedys uwiecznić jak Fuks kołami do góry wywalony poddaje sie Molce :lol:
Broi jak na swoj wiek normalnie, Moli tez mieliśmy od 3 miesiąca i tak samo sie zachowywała jak Fuksik, chyba mniej gryzła :kotek: ten ma w doopce chyba baterie diurasel extra power, bo ma takie pokłady energii ze Molka wymiekla i oduczyła sie narzekać miaucząc na brak nudy :lol: Fuks jej duzo atrakcji sponsoruje :lol:
Fuksik nie wybrzydza z jedzeniem, je saszetki normalnie, fileta sparzonego, serek wiejski kilka sztuk zje, jogurt naturalny tez mu smakuje, masełko polize, wodę, mleczko bez laktozy uwielbia :) suche je namoczone z woda, niedużo ale zje, Aha i ostatnio dobierał sie do mojej kromki chleba :ryk: chyba lubi pieczywo :ryk: dobrze ze zareagowałam bo zjadł by mi kolacje :D
Obrazek

Moli25

Post » Śro lip 08, 2015 16:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

:201445
klaudiafj pisze:Jak zwykle jej tu nie było ;) a moje pytanie hę? ;) :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Śro lip 08, 2015 17:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

No to sielanka :) Czytam o tym, że piszesz iż Moli miałkała z nudow, a teraz nie miauczy. Otóż gdzie te czasy. Moje są razem a Kitek potrafi wyć niemiłosiernie z nudów, a Marysia nie wyje ale paczy, co robi też duży wyrzut sumienia. Bawią się razem a czasem jak jedna chce a druga śpi, to się nudzą. Zawsze w takich momentach sobie myślałam, że potrzebny trzeci kot :D Ciekawe czy nie będzie tak że jak będę miała trzy koty to dwa będą spały a trzeci będzie się nudził i w sumie będzie to samo tylko o jeden więcej :D Chciałam mieć sprzątnięte z misek, myślałam, że Kubuś to uczyni, ale Kubuś stał się kobietą i teraz wiem, że będę miała niedojedzone po trzech kotach :ryk:

Nadal nie wiem jakie Fuksik ma oczy ;)

Podcieranie tyłka - a o tym oto nikt nie wspominał ani słowem :twisted: No to już widzę, jak przychodzi co do czego i mój mąż ma zająć się dzieckiem :20147
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lip 08, 2015 18:21 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
kalair pisze:Hello Kochane! Jak na dzisiaj dzieciaki? :D

Hej Bożenko,
Na wczoraj łobuzy dobrze, kąpiele wodne zażywały :lol: tak było im gorąco :lol:

No jak widać na powyższych fotkach bajka trwa, uszczęśliwiłaś Molisię :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lip 08, 2015 18:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

ciekawi mnie ile Fuksik przybrał przez tydzień, on juz będzie miał 3 miesiace, a Rudzia w tym wieku ważyła 1,5 kg, a najlepszych czasach (jak była jedynaczką :mrgreen: ) osiągnęła 6-tkę :mrgreen: to i moze Fuksik będzie miał tyle jak dorosnie :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro lip 08, 2015 18:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Jutro weterynarz, bedziemy stawać na wadze :201461
Obrazek

Moli25

Post » Śro lip 08, 2015 18:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Obrazek
i to jest ten niedobry kot? przecież to sama niewinność :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro lip 08, 2015 19:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:Obrazek
i to jest ten niedobry kot? przecież to sama niewinność :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jaki słodki pysio :1luvu:

Będę go ciumkać, niedługo mam nadzieję :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lip 08, 2015 20:21 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Spilett pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Jaki słodki pysio :1luvu:

Będę go ciumkać, niedługo mam nadzieję :D

Przyjedź, zapraszamy :D
niech Fuksik Ciebie pociumcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Moli25

Post » Śro lip 08, 2015 20:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik juz u Nas ♥♡ ♥♡

Fuksik nadaje się do konkursu na piękne pysio!!!
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

[poprzednia][następna]