Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 07, 2015 19:17 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

:( Dziwne że się nie odezwali... My nie obchodzimy imienin tylko urodziny. Wy rozumiem, że obchodzicie i Twoi rodzice wiedzieli?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lip 07, 2015 19:21 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

klaudiafj pisze::( Dziwne że się nie odezwali... My nie obchodzimy imienin tylko urodziny. Wy rozumiem, że obchodzicie i Twoi rodzice wiedzieli?

Tak, wiedzieli. Ja zawsze do nich jeździłam na imieniny z jakimś prezentem, a oni chociaż dzwonili. No ale skoro zerwali kontakt... W sumie myślałam, że mimo tego wszystkiego jakoś się dzisiaj zachowają, ale się myliłam
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto lip 07, 2015 21:52 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

jou pisze:Patrzcie jakie dostałam ładne kwiaty imieninowe :1luvu: :1luvu: :1luvu: :

Obrazek

PRZEPIĘKNE,
Uwielbiam! miałam białe na swoim ślubie, wzbudziły duże zainteresowanie :mrgreen: wiadomo z czym się kojarzą, a mnie właśnie NIE! piękne, białe kielichy ino tylko wino lać i pić :lol:
aż otworzyłam folder ze zdjęciami i pooglądałam kilka z wesela :D :D :D

:balony: :torte: dla Ciebie
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lip 07, 2015 21:55 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Biedna jou :( zobaczysz wszystko się ułoży. Jesteśmy z Tobą :)

klaudiafj

Post » Wto lip 07, 2015 22:08 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Moli25 pisze:
jou pisze:Patrzcie jakie dostałam ładne kwiaty imieninowe :1luvu: :1luvu: :1luvu: :

Obrazek

PRZEPIĘKNE,
Uwielbiam! miałam białe na swoim ślubie, wzbudziły duże zainteresowanie :mrgreen: wiadomo z czym się kojarzą, a mnie właśnie NIE! piękne, białe kielichy ino tylko wino lać i pić :lol:
aż otworzyłam folder ze zdjęciami i pooglądałam kilka z wesela :D :D :D

:balony: :torte: dla Ciebie

Dzięki! Faktycznie kwiaty kojarzą się wiadomo jak, ale ja też je lubię. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No nie mogę się za bardzo tym przejmować, bo przysłoni mi to radość z Nixona, a tak nie może być. Poczekam może jeszcze z 2 tyg i zobaczymy jak to będzie.

Dzięki dziewczyny!
Obrazek

jou

Post » Wto lip 07, 2015 22:22 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Tak. Przeczekaj :)

klaudiafj

Post » Śro lip 08, 2015 14:49 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Batmanowi opowiadasz ,ze będzie miał nowego braciszka?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 08, 2015 16:00 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

mir.ka pisze:Batmanowi opowiadasz ,ze będzie miał nowego braciszka?

Opowiadam i pokazuję zdjęcia :D Mówię mu, że będzie miał towarzystwo i że musi być miły bo kot Nixon będzie w zupełnie nowym miejscu z nowymi ludziami i trzeba mu pokazać co i jak :201461
Obrazek

jou

Post » Śro lip 08, 2015 16:02 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

jou pisze:
mir.ka pisze:Batmanowi opowiadasz ,ze będzie miał nowego braciszka?

Opowiadam i pokazuję zdjęcia :D Mówię mu, że będzie miał towarzystwo i że musi być miły bo kot Nixon będzie w zupełnie nowym miejscu z nowymi ludziami i trzeba mu pokazać co i jak :201461

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 08, 2015 16:11 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

No może lepiej nie mów, żeby pokazał Batman Nixonowi co i jak, bo kiedy ja tak powiedziałam do Kituli to da dała MAciusiowi stosowne instrukcje i Maciuś w mig rozszarpał mi kanapę ;p :ryk:

klaudiafj

Post » Śro lip 08, 2015 16:38 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

klaudiafj pisze:No może lepiej nie mów, żeby pokazał Batman Nixonowi co i jak, bo kiedy ja tak powiedziałam do Kituli to da dała MAciusiowi stosowne instrukcje i Maciuś w mig rozszarpał mi kanapę ;p :ryk:

A to łobuzy! Batman faktycznie ma skłonności do drapania kanapy. Pogadam z nim o tym :D Dzisiaj przyszła moja wyprawka, ale jeszcze nic nie widziałam bo jestem w pracy cały czas. Jutro wieczorem bo późno kończę biorę się za sprzątanie całego mieszkania :D
Obrazek

jou

Post » Śro lip 08, 2015 17:20 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Fuksik nie miał od kogo sie uczyć, bo Moli nie praktykuje , ale sprytnie idzie wspinanie sie na kanapę, na krzesła (sa obite tym samym co kanapa) :lol:

Czesc Jou 8) jak sie dzis macie?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lip 08, 2015 17:38 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Heeej,

Od 7:30 do 19:30 w pracy od poniedzialku do czwartku w tym tyg :D ja sie nie mam:D
Obrazek

jou

Post » Śro lip 08, 2015 17:45 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

Wynika z tego, że dopiero w piątek będziesz się mieć! I GO mieć ;)

klaudiafj

Post » Śro lip 08, 2015 20:45 Re: Mój Rysiu odszedl, został Batman, czekamy na Nixona

klaudiafj pisze:Wynika z tego, że dopiero w piątek będziesz się mieć! I GO mieć ;)

Tak, na to wygląda!
Dziewczyny co do przepisów na ciasta, dzisiaj za dychę w biedronce kupiłam książkę z przepisami na ciasta. Jest bardzo ładnie wydana, podzielona na kategorie np. torty, muffiny, babko itd. Przepisy raczej proste, ładne zdjęcia. Naprawdę polecam. Są chyba dwa rodzaje: domowe wypieki i tradycyjne ciasta czy coś takiego. W weekend będę robić tort jagodowy o ile mój piekarnik się spisze :D

Książka wygląda tak:
Obrazek
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]