[Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 08, 2015 11:05 [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Gloria jest bardzo delikatną i nieśmiałą kotką. Została znaleziona na osiedlu „Nowe Bielany” gdzie błąkała się między samochodami. Dziewczynka waży jedynie… 11 kg (rączka od transportera złamała się przy przenoszeniu kotki) - na pewno nie będzie kotką „wysokopienną”. Pani doktor zaleciła kotce dietę – w warunkach fundacyjnych to niemożliwe do realizacji. Gloria uwielbia głaskanie – mruczy przy tym rozkosznie, czesanie oraz ocieranie się o nogi człowieka. Niestety boi się innych kotów, dlatego zależy nam na szybkim znalezieniu dla kotki domu :(

Kot posiada książeczkę zdrowia, został również zachipowany.
testy na FeLV i FIV - ujemne
sterylizacja: tak

Kot przebywa pod opieką Fundacji Bezpieczna Przystań. Przed kontaktem telefonicznym z Fundacją bardzo prosimy o zapoznanie się z warunkami adopcji dostępnymi pod linkiem: http://www.bezpiecznaprzystan.org.pl/warunki-adopcji

W sprawie adopcji zachęcamy do kontaktu telefonicznego od pn. do pt. w godz. 16.00-18.00 (0-22) 835 64 38

Więcej zdjęć i kotów do adopcji http://www.bezpiecznaprzystan.org.pl
http://www.facebook.com/fundacjabezpiecznaprzystan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

strongbaby

Od: Śro wrz 12, 2012 10:27

Post » Śro lip 08, 2015 15:51 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

ale kluska :1luvu:
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

Post » Śro lip 08, 2015 20:50 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

a mnie sie wydawalo ze moj jest duzy 8O 6,5 kg,ale sliczna i tak :1luvu: dobrego domku kotku :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Śro lip 08, 2015 21:04 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

poznalam Glorie,bylam z nia na USG(zeby przekonac sie czy jest wykastrowana)
to bardzo lagodny kot,ze spokojem zniosla badanie, mimo ze trzymala ja obca osoba
strasznie mi jej szkoda, ona zupelnie nie odnajduje sie w stadzie kotow, ilekroc ja widzialam byla wcisnieta w rog lazienki

annakk

Od: Pt gru 07, 2012 23:04

Post » Nie lip 12, 2015 20:34 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Biedna przerażona kotka...ale skąd 11 kg u kotki???
szok po prostu
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon lip 13, 2015 0:03 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Gloria niewatpliwie ma nadwage, ale jest tez poprostu genetycznie duzym kotem.
Wnioskujac z tego, ze zostala tak utuczona i byla wykastrowana, musiala miec kiedys dom.

annakk

Od: Pt gru 07, 2012 23:04

Post » Wto lip 14, 2015 14:08 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Trzeba przyznać, że Gloria to okazała buraska, zdecydowanie jest co głaskać, tulić i nosić, a że ma trochę do zrzucenia, to myślę, że akurat z tym sobie każdy nowy opiekun poradzi. Na pewno zaokrąglone boczki nie odbierają jej uroku :)
annakk pisze:strasznie mi jej szkoda, ona zupelnie nie odnajduje sie w stadzie kotow, ilekroc ja widzialam byla wcisnieta w rog lazienki

Mi też jest jej bardzo żal. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie dla niej własnego domu! Zwłaszcza, że kotka ma bardzo przyjazny charakter.
Może ktoś marzy o jedynaczce?

Szarfielsa

Od: Nie lip 27, 2014 10:38

Post » Pon sie 03, 2015 19:09 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Jak ja lubię takie grubcie. Mój Miauczysław to przy niej szczuplutki, bo tylko 8.5 kg waży (tez jest z tych dużych kotków), Mruczomir to chudzina przy nich ze swoimi 6.3 kg.
Podrzucę dziewczynę, bo pomimo mojego uwielbienia nic więcej zrobić nie mogę - moje "stadko" jest fiv+.

PaniKot

Od: Pt sie 30, 2013 19:32

Post » Nie sie 09, 2015 11:27 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

i jak Gloria ?? Jest domek??

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Pon gru 28, 2015 19:55 Re: [Warszawa] Duże koty są PIĘKNE! Gloria szuka domu

Niestety śliczna Gloria w dalszym ciągu szuka domu :-/

Szarfielsa

Od: Nie lip 27, 2014 10:38