Wysłałam też trochę wici do nzajomych z apelem o pomoc.
Trzymam jednak mocno kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pstryga pisze:Słuchajcie, a tak wogóle to nie jest dobrze. Z tego co mówiła mi Ania to koszt utrzymania takiego stada jest ogromny. To co zadeklarowaliście ,ze wpłynłęło starczy na 3- 4 dni.
Ska pisze:pstryga pisze:Słuchajcie, a tak wogóle to nie jest dobrze. Z tego co mówiła mi Ania to koszt utrzymania takiego stada jest ogromny. To co zadeklarowaliście ,ze wpłynłęło starczy na 3- 4 dni.
a jedzenie które dostarczyła Kasiad?
pstryga pisze:Ska pisze:pstryga pisze:Słuchajcie, a tak wogóle to nie jest dobrze. Z tego co mówiła mi Ania to koszt utrzymania takiego stada jest ogromny. To co zadeklarowaliście ,ze wpłynłęło starczy na 3- 4 dni.
a jedzenie które dostarczyła Kasiad?
tego na szczeście jest chyba sporo, alke ja w sumie nie wiem na ile to starczy. Ania będzie miała dostęp do netu w poniedziaółek. Pewnie coś napisze. Zdaje sie ,ze część zwierzaków jest chora wiec robi sie dodatkowy problem ( i rosną koszta). I więcej będzie wiadomo .dziś pojechała ekipa do Węgrowa, na pewno napisza co tam zastali. Pojechał też z nimi weterynarz, myśłe ,ze wieczorem będziemy wiedzieć więcej.
GuniaP pisze:Obawiam się, że znalezienie opieki dla wszystkich zwierzaków potrwa tygodnie, o ile nie miesiące... Z tego co pisałyście to koty wychodzące, więc nie wszystkie nadają sie pewnie do mieszkań. Tak sobie myśle, ze to przerasta możliwości jednej organizacji społecznej. Może Canis zwróci się do TOZ-u czy innych organizacji o pomoc, przyjęcie po pare zwierzaków, Kasia z fundacji Koci Swiat wzięla juz czesc kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 135 gości