TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 02, 2015 20:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Wczoraj minął miesiąc jak nie ma juz z nami Lakusia [*], ale boli jakby odszedł wczoraj :(:(:(
Pani dr wystawiła fakturę i niebawem ja wyśle do K. P. wraz z fakturką za te 100 zl które dostałam od K.P.w kwietniu , bardzo chce podziękować K.P. za opłacanie faktur u weta ( mam nadzieje ze i ta też będzie opłacona ) , dziękuje również za karmę i czasami za pampersy podkłady i chusteczki nawilżane.
Bardzo chce też podziękować wszystkim który pomagali w zakupie pampersów , podkładów, chusteczek nawilżanych , i ręczników papierowych których Lakuś zużywał bardzo dużo, gdyby nie Wasza pomoc nie dała bym rady ...
Dziś u weta byłam z Boną , musiała jechać płatnym transportem za 26 zł .
Chce bardzo podziękować Patrycji za paczkę żywnościową dla Bony :):):)
Bardzo tez chce podziękować C. K. za paczkę dla Bartusia , wyśle fotke :):):)
Oraz forumowiczom miau,pl za zbiórkę na karmę rc urinary hd , dzieki :):):)

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Czw lip 02, 2015 20:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

KOCHANI , PILNE !!!
MŁODY RUDY , ALE Z CHORA WĄTROBĄ PILNIE SZUKA dt ds , UMRZE BEZ POMOCY ,ma złe wyniki , spada mu ciepłota ciała , bo jest w piwnicy , POMOCY !!!

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Nie lip 05, 2015 17:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pon lip 06, 2015 22:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

gatiko pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=169035

:D

Juz tam wczoraj wpadłam :wink:

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Pon lip 06, 2015 22:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Mija kolejny dzień , dzień walki z przeciwnościami ...
Dziś byliśmy u weta , Bona miała dziś pobrana krew i wyszła anemia :(, niestety ze względu na kręgosłup musi być na lekach przeciw bólowych , jutro dalsza część wyników krwi , aż boje sie ich :(
Matylda dzis musiała dostać lek na astmę , niestety pogoda nam nie sprzyja :(
Miki dostał dziś jad tarantuli na tego paskudnego raka który dzięki lekom sie nie rozprzestrzenia , zaczyna nam brakować strzykawek do podawania insuliny , która mu codziennie podaje .
Tygrys od dziś nie musi dostawac codziennie leku na watrobe, tylko co drugi dzien , jego stan sie poprawia Emotikon smile
Poprawia sie też stan poważnie chorej Etny, też mamy redukcje leków :)
Kochani dzieki Waszej pomocy kupiłam dziś w TESCO 2 duże paczki pampersów ultra dry rozm 4 , bardzo Wam dziękuję i proszę o dalszą pomoc, bardzo sa potrzebne podkłady 60 na 90 cm , bardzo sa potrzebne ręczniki papierowe i chusteczki nawilżane ... Odebrałam też dzs maść pośladkowa która sie robi i trzeba troszkę poczekać , ale najważniejsze ze juz jest i mogę nia smarować :)
Potrzeba też karmy dla tych które nie sa na karmach weterynaryjnych , żwirku , płynów do prania , bo codziennie idzie od 3 do nawet 5 pralek a środki piorące sa bardzo drogie :(:(:( a na proszki mam ogromne uczulenie Emotikon frown Rachunki za prą i wode mam kosmicznie wysokie :(:(:(

TYSKIE_MRUCZKI

Post » Wto lip 07, 2015 6:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Na wszystkie proszki masz? czy tylko na te tańsze?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lip 07, 2015 7:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Za dużo naraz tego wszystkiego :cry:
Moge tylko potrzymać za Twoje siły i lepsze samopoczucie. Twoje i zwierzaków. :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lip 07, 2015 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Na proszki wszystkie:(

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto lip 07, 2015 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

ja od lat nie piorę w proszkach. Tylko w płynach i żelach. Fajne są Clovina - i niedrogie. kupuję w internecie. Gdy zamówienie jest ponad 65 zł (sporo można za to kupić ), to kurier jest za darmo. I są nie testowane na zwierzakach.
sklep wash-expert :-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto lip 07, 2015 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

marivel pisze:ja od lat nie piorę w proszkach. Tylko w płynach i żelach. Fajne są Clovina - i niedrogie. kupuję w internecie. Gdy zamówienie jest ponad 65 zł (sporo można za to kupić ), to kurier jest za darmo. I są nie testowane na zwierzakach.
sklep wash-expert :-)

No, też ostatnio nakupiłam tych żeli.
Ale czy się nie jest uczulonym, to chyba trzeba sprawdzić.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lip 08, 2015 12:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Bazarek się skończył, ale chętnych nie było...

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Śro lip 08, 2015 13:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

sa kapsułki zelowe wizir omo ariel itp
A probowalas w płatkach mydlanych?
Kotka Milka

Post » Śro lip 08, 2015 15:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:

Bardzo proszę o numer konta lecznicy, w której jest dług i tytuł przelewu jaki powinien być, żeby lekarze wiedzieli na które koty wpłata. Uzbierałam na bazarku 250zł i chciałabym przekazać na ten cel.

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

[poprzednia][następna]