anulka111 pisze:Zwialismy do dżungli. .....jest strasznie goraco.....lezymy w cieniu pod drzewami ale jest jak w saunie bo zero wiatru. Do 3 lezAlam w domu....w domu temp ok.
Bo powinniście wziąć do ogrodu wiatakI! Na baterie powinny byc.

Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Zwialismy do dżungli. .....jest strasznie goraco.....lezymy w cieniu pod drzewami ale jest jak w saunie bo zero wiatru. Do 3 lezAlam w domu....w domu temp ok.
Moli25 pisze:Zawsze moge Wam załatwić klimatyzacje taniej. Jak juz tak bardzo narzekacie na te upały![]()
Maż pracuje w klimatyzajach, klimatyzacja w piwnicy stoi i sie śmieje z niego w upały![]()
Mi to tam lotto ja lubie skwar
anulka111 pisze:Bo nie ma sprawiedliwosci- ja nie znosze upalow- to dzis to nawet w dzungli po poludniu bylo za goraco- niby zapowiadaja burze na jutro - jak znam zycie to nie bedzie padac![]()
Na klime w domu mnie nie stac
Moli25 pisze:nie jest tak zle z kosztami uważam a komfort (jak sie zbierze do montażu maż) bedzie zdecydowanie lepszy
anulka111 pisze:A jakie sa koszta na mieskznaie 50 m kw? Otwarte cale?
kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej DziewczynkiCześć Safolku
A nas za chwile będzie dwie dziewczynki + chłopaczekTrochę się lękam jak to będzie z tym legendarnym trzecim kotkiem do kompletu
Cooo??!!! Poważnie? Ja nic nie wiem! No rzecież tylko 3 dni mnie nie było!![]()
Za raz Ws tam oblukam dokładniej!
Hejjj Klauduś!
klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej DziewczynkiCześć Safolku
A nas za chwile będzie dwie dziewczynki + chłopaczekTrochę się lękam jak to będzie z tym legendarnym trzecim kotkiem do kompletu
Cooo??!!! Poważnie? Ja nic nie wiem! No rzecież tylko 3 dni mnie nie było!![]()
Za raz Ws tam oblukam dokładniej!
Hejjj Klauduś!
Chłopaczek okazał się Dziewczynką
Mój m. to zapierał sie od lat przed trzecim kotem - a teraz to on powiedział, że go chce ;p Ja zdroworozsądkowa dziewczyna nabrałam wątpliwości, bo mamy specyficzną sytuacje, a mój m teraz dla odmiany na każdą moją wątpliwość ma jakiś argument i nie może się doczekać brzdąca ;p (porzucony maluszek miesięczny na klatkę schodową)
klaudiafj pisze:Bożenko a możesz mi opowiedzieć jak to było z Twoim dokoceniem trzecim kotkiem?
MonikaMroz pisze:To Safolek był ta trzecia Krecia czy Lafcia? Bo ja nigdy nie pamietam![]()
Dzień dobry Kochana.
Moli25 pisze:normalnie książkę można napisać Bożenko z Twojej opowieści
O KOCIE KTÓRY JEŹDZIŁ KOLEJĄ![]()
cześć Kochani![]()
![]()
Moli25 pisze:Też uwielbiam!
też się wzruszam!
też płacze!
Jak kretki znoszą upały ? Dobrze im na oknienku w słoneczku ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, MB&Ofelia i 964 gości