bulba pisze:Doberek Bożenko z KretuszkamiJa już spakowana. Jutro raniutko wyjeżdżamy. I jak zwykle, cieszę się, a z drugiej strony się nie cieszę, bo za Cypkiem będę tęsknić
Hej Kasieńko!

Moderator: Estraven
bulba pisze:Doberek Bożenko z KretuszkamiJa już spakowana. Jutro raniutko wyjeżdżamy. I jak zwykle, cieszę się, a z drugiej strony się nie cieszę, bo za Cypkiem będę tęsknić
Moli25 pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej Dziewczynki
MA być w weekend 37 stopni - jesteście na to przygotowane?
Hej DziewczynkiNo cóż, na razie chyba tylko psychicznie..
Ja chyba rozepnę futerko![]()
Mru
Ja mam juz rozpięte
Safi
![]()
![]()
![]()
Slicznie !!
Ale mam tyły, ale jak mam drugie zmiany jakoś nie mogę ogarnąć się z czasem, ale Was dziś wzięłam jako drugich na tapetę i doczytałam![]()
![]()
Nie lubie muszkieterównie chadzam tam
anulka111 pisze:Czesc - ja dzis znow jestem pracujaca kobieta![]()
Upal okroppny ale rano byl wiatr
sistersy25 pisze:Czesc Bożenko, Kretulki piątkowo![]()
Duchota straszna dzisiaj, nie znoszę takiej pogody
anulka111 pisze:Trzeba bylo wziac niemiecki i mi opchnac hyhykalair pisze:Wróciliśmy teraz z zakupów w inter marche. Otwarcie dzisiaj było. Dawali kursy angielskiego,niemieckiego, francuskiego i hiszpańskiego.Se wzięłam angielski, będę szlifować. A potem jeszcze pan hmm..wodzirej, wcisnął mi całą kupkę hiszpańskiego, 18 płytek, będę rozdawać znajomym.
Zobaczymy ile te płytki warte. Towar jak to w muszkieterach tani nie jest, poza jakimiś promocyjnymi cenami. Chleb zupełnie zwykły był po 0,99 gr, i tak takiego nie jadam.
Były super fajne sofy dmuchane. Po 99 zł, ale wykupili..
, lubie rzecyz z niemieckiego
MonikaMroz pisze:Hej Krecie![]()
Witam się z nadal nieogarnietego domu. Ńie znoszę remontów i bajzlu.
Moje kotki padły od tego gorąca.
anulka111 pisze:CzescU nas tylko kartka na klatce schodowej wisi,ze remont od 15 czerwca- na razie ani widu,ani slychui
![]()
I dobrze bo upaly wsciekle-wole wietrzyc na dwie strony.
Po porannym balkonowaniu -teraz koty tylko spia- wyczesalam Gucia i tyle moich osiagniec
anulka111 pisze:Dzungluje.....pieknie jest.![]()
Wiatru troche ...cienia sporo cudnie.
MonikaMroz pisze:Hello Krecie
Czyżby migrena u Bożenki że się nie pojawiła
klaudiafj pisze:Hej DziewczynkiCześć Safolku
A nas za chwile będzie dwie dziewczynki + chłopaczekTrochę się lękam jak to będzie z tym legendarnym trzecim kotkiem do kompletu
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej Dziewczynki
MA być w weekend 37 stopni - jesteście na to przygotowane?
Hej DziewczynkiNo cóż, na razie chyba tylko psychicznie..
Ja chyba rozepnę futerko![]()
Mru
Ja mam juz rozpięte
Safi
![]()
![]()
![]()
A Lafi?
M.
anulka111 pisze:Nie jestem- wszystkie koty leza na balkonie, ja mam otwarte okno w pokoju i drzwi na balkon- w domu tka goraco ,ze nie da sie zasnac.
sistersy25 pisze:Cześć Bożenko i Kretulki![]()
U mnie tez upal niesamowityDusze sie
Niech sie juz troche ochłodzi
klaudiafj pisze:Ja mam w salonokuchni 31 stopni a mieszkanie od północyJedynie w łazience mam super chłodzik, bo są kafle
A jak u Was Kretulki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 837 gości