Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama też

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 03, 2015 16:53 Re: Maluszki w obskurnej klatce

No bawią się słodziaki, mam nadzieję, ze nie pierwszy raz w życiu wyjęte z klatki do zdjęcia. Też mi ich żal, będę intensywnie ogłaszać.
Napisałam na Dogo do dziewczyn z Zamościa, że bardzo by pomogły kociakom, wyposażając klatkę w drobiazgi, które nic nie kosztują.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Pt lip 03, 2015 17:28 Re: Maluszki w obskurnej klatce

Byłoby super.Pudła tekturowe na pewno są i w lecznicy.Wystarczyłoby zakleić i wyciąć otwór, chowałyby się do środka, wskakiwały na górę i już byłoby inaczej.Kawałek sznurka, a na końcu nawet ulotka zwinięta w harmonijkę powieszone u góry też by pozwoliły kotkom na zabawę, mamusi również, ona też się nudzi.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lip 03, 2015 19:38 Re: Maluszki w obskurnej klatce

Wetka właśnie do mnie napisala, ze dzis jednego malucha oddała do świetnego domu, klienta lecznicy, i namawia ten dom, żeby wziął też drugą kicię. No oby się udalo. Odpisalam wetce, zeby tej drugiej koteczce sprobowała zapewnic cos do zabawy i karton, jak zostanie calkiem sama w klatce.
No cos się rusza na szczeście. Z koteczką mamą bedzie trudniej, jak to z doroslymi kotkami. Po sterylce Krystyna pewnie weżmie ją do siebie i bedziemy szukac domu.

Arcana

Post » Sob lip 04, 2015 7:00 Re: Maluszki w obskurnej klatce

Trzymam kciuki, aby obie siostrzyczki były razem :ok: :ok: :ok: I za większy komfort dla tych, które są w lecznicy :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Sob lip 04, 2015 9:27 Re: Maluszki w obskurnej klatce

Dzieki za kciuki :)
Zrobiłam maluchom trochę ogłoszeń, najwyżej się przydadzą dla innych kociaków od Krystyny. Teraz zaczęłam wrzucać ogłoszenia mamusi. Ładna przemiła koteczka. Wetka obiecywała Krystynie sterylke juz wczoraj, muszę się dopytac, czy juz zrobiona.

Arcana

Post » Sob lip 04, 2015 21:53 Re: Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama szuka domu

Dostałam wiadomość, że obie koteczki są juz we wspólnym domu. Ta zostawiona kicia płakala w klatce bez siostry, wetka zadzwoniła do DS, który przyjechal i zabrał malutką, tak więc siostrzyczki są już razem w domu, podobno świetnym :)

Teraz jeszcze kocia mama, która tak dlugo siedzi w klatce, zrezygnowana i smutna.

Arcana

Post » Nie lip 05, 2015 5:57 Re: Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama szuka domu

Ale się cieszę :lol: Teraz kciuki za kocią mamcię :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Nie lip 05, 2015 11:58 Re: Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama szuka domu

Dzieki za kibicowanie :) Też odetchnęlam, dobrze, że maluchy już w domu. Z kotką będzie gorzej, bez DT będzie trudno szybko ją wyciągnąć z lecznicy. Chyba że znow wetka skutecznie zadziala. Kicia zostala właśnie wysterylizowana, przydałoby się zrobić jej testy, ale gmina za to nie zwróci.

Arcana

Post » Wto lip 07, 2015 9:45 Re: Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama szuka domu

Ale cudnie że maluszki już w domku :1luvu: i to wspólnym :ok: :ok:

a jak mamunia się czuje?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lip 07, 2015 10:26 Re: Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama szuka domu

Koteczka jest bardzo spokojna i chyba zrezygnowana tym siedzeniem w klatce od tylu tygodni. Teraz kuruje się po sterylce.
Zrobilam ogloszenia na Warszawę, ale na razie kompletna cisza.

Szukam tez domu 1,5 rocznej koteczce, ktora jest pod Zamościem u Krystyny. Raczej poszukiwany dom z ogrodem, bo kotka wiekszosc czasu przebywa poza domem. Moze to wynikac z tego, ze zle sie czuje w duzym stadzie, jeden kocur ją gonil... Ale nie sprawdze, jak by sie odnalazła w mieszkaniu bez mozliwosci wychodzenia, wiec trudno oglaszac na Wawe do niewychodzacego. To kicia z tego ogłoszenia http://olx.pl/oferta/sniezka-marzy-o-do ... 9EWLZ.html

Arcana

Post » Wto lip 21, 2015 10:58 Re: Maluszki z lecznicy już w DS, kocia mama szuka domu

Kocia mama również ma dom. Najpierw trafiła z lecznicy do DT u jednej z dogomaniaczek z Zamościa. A tymczasem wetka z lecznicy znalazła jej dobry dom u swojego klienta. Koteczka jest taka miła, że DT miał zgryz, czy ją oddać, ale z bólem serca ustąpił (DT bardzo zapsiony, kotka musiała być izolowana od psów).
Tym sposobem dzięki lecznicy cała kocia rodzinka jest w domach.

Arcana

[poprzednia]