/////////////////////////////////////

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 02, 2015 20:36 /////////////////////////////////////

////////////////////////////
Ostatnio edytowano Pon lip 20, 2015 15:47 przez kordonia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw lip 02, 2015 20:40 Re: 9-mies. BIAŁY kocurek z NIEBIESKIMI oczami

Boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pt lip 03, 2015 11:07 Re: 9-mies. BIAŁY kocurek z NIEBIESKIMI oczami

ojjjj :1luvu: :1luvu:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lip 03, 2015 13:25 Re: 9-mies. BIAŁY kocurek z NIEBIESKIMI oczami

Ale cudo :1luvu: Pewnie długo się nim nie nacieszysz. Młody, piękny, szybko się ktoś w nim zakocha :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob lip 04, 2015 22:28 Re: 9-mies. BIAŁY kocurek z NIEBIESKIMI oczami

cudeńko !
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]

color1

Od: Czw cze 27, 2013 11:52

Post » Sob lip 18, 2015 21:42 Re: 9-mies. BIAŁY kocurek z NIEBIESKIMI oczami

Na wstępie chciałabym się dowiedzieć czy ogłoszenie jest aktualne?
Forum pilnie śledzę od kiedy w zimie podjęłam decyzję o kocim domowniku. Całe życie miałam psy i nigdy nie sądziłam, ze w wieku 35 lat stanę sie wspollokatorka kota :D i, że bedzie to taka miłość. Bałam sie czy psiara poradzi sobie z kotem, mimo czytania codziennie forum i fachowej lektury. Wiedzialam tylko, ze dostanie duzo milosci, opieke i spokoj. Bungo pierwszy dzien spedzil za pralka, ale juz w nocy przyczlapal do mnie i wpelzl pod koldre, gdzie przespal cala noc :1luvu: I juz bylo po mnie. Codziennie wieczorem czytam w lozku, ale przychodzi Bungo rozwala sie na ksiazce i idziemy spac. Jak tylko gasze lampke oczywiscie olewa ksiazke i kladzie sie obok albo pod koldra wcisniety w moj brzuch :) Bungo jest kocurkiem rosyjskim niebieskim i 15 lipca skonczyl 10mies a u mnie jest od pol roku. Zamienilam sie chyba w wariatke, bo nigdy nie moge doczekac sie powrotu do domu i zobaczenia szaraczka witajacego mnie w drzwiach. Na wakacje nie bylo opcji, zeby nie pojechal, bo nie wyobrazalam sobie rozlaki tygodniowej. Wariatka jak nic :201461 Bungo choc plochliwy, jest bardzo ucieszony z gosci. Przynosi im zabawki, siedzi z nami i swiruje :) W maju pozbylismy sie jajek, nie wyobrazalam sobie inaczej, bo wszystkie psy kastrowalam-niezaleznie czy byly schroniskowe czy z hodowli.
Od jakiegos czasu mysle o towarzyszu dla Bunga i bylam juz nawet w hodowli bialych ruskow. No a dzisiaj trafilam na tego cudaczka, dlatego postanowilam o niego zapytac. Bungo jest nastolatkiem i do tej pory jedynakiem, ale mysle, ze chyba nie ma roznicy czy drugi kocio pojawilby sie teraz czy za rok-niech znawcy poprawia mnie jesli sie myle, bo ja jestem mloda stażem kociarą.
Jak ogarne wstawianie fot na forum wrzuce Bunga. Kilka zdjec mozna zobaczyc tu https://instagram.com/p/zMyEzrRH41/

Jola i Bungo

Koko i Bungo

Od: Sob lip 18, 2015 21:13