OOO!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dzięki Wam miałam więcej czasu na zabawę z kotami.
to znaczy bardzo bym chciała, żeby to ją wybrano, ale przecież to moja ukochana zołza jest! patrzyła na mnie przez okienko, jak już szłam do domu i uroniłam nad nią łezkę. ale oczywiście za nią będę trzymać kciuki najmocniej
mi nie udało się zlokalizować tego fetoru ale znalazłam dwie otwarte saszetki za to Pyma znalazła rozwalone saszetki i larwy błeh
tak czułam, że się coś rozkłada. Funia coraz gorzej chodzi
zastanawiają się nad Milagros lub Nikitą ale jeszcze nie są pewni, powiedzieli, że na pewno któregoś kota zabiorą

dokonałyśmy niemożliwego, tzn. obcięłyśmy jej pazurki
łatwo nie było
dilah pisze:Jeszcze nikt nie napisałto zrobię to ja
od kilku godzin Milagros w domu
Państwo którzy byli wczoraj przemyśleli i zdecydowali, zabrali Milę, troszkę obaw jest, ale zapewniliśmy, że gdyby nie udała się aklimatyzacja Mila może zawsze do nas wrócić, i choć wczoraj Mila panią podrapała, to pani Wioletta nie odpuściła
![]()
Po może 2h rozmawiałyśmy, Mila w domu po prostu zamieszkała, zwiedziła włości, zjadła, pospała, mizia się do opiekunów, którzy póki co jej nie dotykają i chcą jej dać czas na bliższe zażyłości.
Dziś przed jej adopcją wraz z Drotkądokonałyśmy niemożliwego, tzn. obcięłyśmy jej pazurki
szczegóły i wrażenia zostawimy dla siebie
![]()
łatwo nie było
![]()
Jednym słowem trzymajmy wszyscy kciuki![]()
Blacky jest na ogólnym.

Ewa L. pisze:dilah pisze:Jeszcze nikt nie napisałto zrobię to ja
od kilku godzin Milagros w domu
Państwo którzy byli wczoraj przemyśleli i zdecydowali, zabrali Milę, troszkę obaw jest, ale zapewniliśmy, że gdyby nie udała się aklimatyzacja Mila może zawsze do nas wrócić, i choć wczoraj Mila panią podrapała, to pani Wioletta nie odpuściła
![]()
Po może 2h rozmawiałyśmy, Mila w domu po prostu zamieszkała, zwiedziła włości, zjadła, pospała, mizia się do opiekunów, którzy póki co jej nie dotykają i chcą jej dać czas na bliższe zażyłości.
Dziś przed jej adopcją wraz z Drotkądokonałyśmy niemożliwego, tzn. obcięłyśmy jej pazurki
szczegóły i wrażenia zostawimy dla siebie
![]()
łatwo nie było
![]()
Jednym słowem trzymajmy wszyscy kciuki![]()
Blacky jest na ogólnym.
To jak wam tak dobrze poszło z nieobsługiwalną Milusią to może zgłoszę się z moją Polusią.Polcia to naprawde super miziaczek ale przy pazurkach wstępuje w nią zły demon.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości