Yocia pisze:Chiara, mam prośbę. Chciałam przekopiować Twój post i wrzucić na wydarzenie, ale pomyślałam sobie, że może inaczej będzie jak to sama Powszechna Sterylizacja wrzuci?
Autocytuję się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yocia pisze:Chiara, mam prośbę. Chciałam przekopiować Twój post i wrzucić na wydarzenie, ale pomyślałam sobie, że może inaczej będzie jak to sama Powszechna Sterylizacja wrzuci?
Chiara pisze:Zwierzolub pisze:Witam serdecznie !!!!! Bardzo proszę o wyrażenie zgody na sterylizację 3 kolejnych wiejskich kotek. To co dzieje się na wsiach to tragedia![]()
Kotki rodzą, karmią, rodzą .... itd. Na jednej ze wsi mieszka samotny starszy człowiek, ma 2 kotki, które rodzą na okrągło. Po sąsiedzku starsza Pani również
posiada kotkę. Problem ten sam. Cena 3 sterylek to 300 zł.
Pozdrawiam!!!
Kasia
Jasne!![]()
Romi85 pisze:
Chiara, pls potwierdź, że moje wpłaty bazarkowe dotarły
Chiara pisze:Zwierzolub pisze:Witam serdecznie !!!!! Bardzo proszę o wyrażenie zgody na sterylizację 3 kolejnych wiejskich kotek. To co dzieje się na wsiach to tragedia![]()
Kotki rodzą, karmią, rodzą .... itd. Na jednej ze wsi mieszka samotny starszy człowiek, ma 2 kotki, które rodzą na okrągło. Po sąsiedzku starsza Pani również
posiada kotkę. Problem ten sam. Cena 3 sterylek to 300 zł.
Pozdrawiam!!!
Kasia
Jasne!![]()
https://www.facebook.com/powszechna.ste ... =1&theater
Chiara pisze:Romi85 pisze:
A co jest w tytule przelewu ? Bo Twojego nicka nie znalazłam.
Agłaja^..^ pisze:i ja tez proszę o info czy wpłata 22zł. z bazarku dotarła viewtopic.php?f=20&t=169338
W tytule było chyba podane Powszechna Sterylizacja
iwaka pisze:Moja kandydatka Irenka wygrała wybory miau viewtopic.php?f=20&t=169158, 100zł z wygranej zostało przekazane na Powszechną Sterylizację, kochane organizatorki proszą o potwierdzenie czy dotarły pieniążki
Romi85 pisze:Chiara pisze:Romi85 pisze:
A co jest w tytule przelewu ? Bo Twojego nicka nie znalazłam.
bo go nie podałam, wybacz...![]()
jeden: POWSZECHNA STERYLIZACJA (BAZAREK - WPLATA OD CZARNO-CZARNI) 50 PLN, 30.06
drugi: przelew środków 20 PLN, 1.07
Chiara pisze:iwaka pisze:Moja kandydatka Irenka wygrała wybory miau viewtopic.php?f=20&t=169158, 100zł z wygranej zostało przekazane na Powszechną Sterylizację, kochane organizatorki proszą o potwierdzenie czy dotarły pieniążki
W lipcu wpłynęła wpłata na kwotę 100 zł od Ewy L., nie wiem niestety czy o tę wpłatę pytasz, innej póki co nie ma.
iwaka pisze:Chiara pisze:iwaka pisze:Moja kandydatka Irenka wygrała wybory miau viewtopic.php?f=20&t=169158, 100zł z wygranej zostało przekazane na Powszechną Sterylizację, kochane organizatorki proszą o potwierdzenie czy dotarły pieniążki
W lipcu wpłynęła wpłata na kwotę 100 zł od Ewy L., nie wiem niestety czy o tę wpłatę pytasz, innej póki co nie ma.
Tak, to to dziękuję za informację![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 117 gości