ula-misia pisze:Jesteś spokojna, pewna siebie, obkuta i bardzo inteligentna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Estraven
ula-misia pisze:Jesteś spokojna, pewna siebie, obkuta i bardzo inteligentna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Jesteś spokojna, pewna siebie, obkuta i bardzo inteligentna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()

ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Jesteś spokojna, pewna siebie, obkuta i bardzo inteligentna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
a co to za oczyska?![]()
![]()
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:To i ja - jesteś obkuta, pewna siebie i spokojna![]()
![]()
![]()
Chodź ja nie jestem dobrym motywatorem, bo samej mi się ręce trzęsą i serce telepie obecniePróbowałam doczytać i nie udało się - z czego masz MaryLux egzamin?
Ja też mam w piątek z fotografii <boję się>
Z przewodnikowania
Kciuki za Twój egzamin
Dziękuję za kciuki klaudiafj pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:To i ja - jesteś obkuta, pewna siebie i spokojna![]()
![]()
![]()
Chodź ja nie jestem dobrym motywatorem, bo samej mi się ręce trzęsą i serce telepie obecniePróbowałam doczytać i nie udało się - z czego masz MaryLux egzamin?
Ja też mam w piątek z fotografii <boję się>
Z przewodnikowania
Kciuki za Twój egzamin
Uuu ciekaweDziękuję za kciuki
barbarados pisze::D![]()
![]()
![]()

barbarados pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości