Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 28, 2015 20:04 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Dziś się bawiłem z Dużą. Najpierw długo spałem, bo było senne popołudnie, ale potem się bawiłem. Ciocia mówi, że też się bawiła ze swoją Pralcią, ale Pralcia tak nie biega, jak ja, bo jest już kotką w średnim wieku. To ja. I trochę widać mój ząb, który sobie czasem trzymam na wierzchu pyszczka. Ciocia mówi, że jestem Wróżkiem Zębuszkiem :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 28, 2015 22:07 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Wiesz Nosiu.Ty jesteś wyjątkowym Kocurkiem,ale i Florentynka to wspaniała Koteczka.Na pewno było Ci raźniej i od razu lepiej się poczułeś w Waszym wspólnym domu,kiedy Florentynka tak miło i ciepło Cię przyjęła,pokazała ,że nie masz się czego bać,że teraz zawsze już będziesz bezpieczny,najedzony i bardzo kochany.A teraz Ty,już dorosły Kocurek-miaudżentelmen pięknie opiekujesz się swoją Florentynką.Cieszę się bardzo,ze tak się kochacie.Miaudobranoc,Nosiu.Niech Cię przyśnią
myszki. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pon cze 29, 2015 18:29 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

mateosia pisze:
MalgWroclaw pisze:wiesz, Ciociu MAU, Florentynka była dla mnie od początku dobra, jak tylko ciocia przyniosła mnie do Dużej. Bałem się przecież i trochę siedziałem w łazience, a Florentynka ucieszyła się, że jestem i wytłumaczyła, że to dom. Uczyłem się od Florentynki

Oj uczył się, uczył...

Obrazek

Bardzo lubię to zdjęcie. Na nim Florka jest większa od Nosia - tak było na początku :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 01, 2015 21:27 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Miau, pokażę Wam moją Florentynkę. Była wczoraj bardzo dobra dla cioci, przytuliła ciocię, bo ciocia była smutna. Nie zrobiliśmy zdjęć, dopiero dziś

najpierw Florentynka otworzyła oczka
Obrazek

potem spała
Obrazek

i jeszcze mam takie zdjęcie
Obrazek
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lip 01, 2015 21:46 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Piękna ta Twoja Florentynka,Nosiu.Naprawdę jesteś miauszczęściarzem.Masz taką fajną Florentynkę i bardzo kochające Cię Dużą i Ciocię.Dużo kocurków na pewno Ci miauzazdrości,bo jest i czego.A masz jakieś wieści od swojego brata Miziaka ?
Dla wyjątkowego Nosia i Jego Florentynki :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pt lip 03, 2015 7:32 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Wczoraj balkonowaliśmy z Florentynką (jestem na miaupierwszym planie)
Obrazek
ciocia mówi, że na balkonie były trzy noski (bardzo wąchaliśmy, oboje):
nosek Noska :oops: i nosek Florentynki
ale, wiecie co? Jak ciocia przyszła, przybiegłem się przywitać i Duża powiedziała, że ciocia jest dla mnie najważniejsza, a balkon mniej ważny.
Ciocia bardzo się wzruszyła :D
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lip 03, 2015 8:01 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

ładne macie widoki :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lip 03, 2015 8:15 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

MalgWroclaw pisze:Wczoraj balkonowaliśmy z Florentynką (jestem na miaupierwszym planie)
Obrazek
ciocia mówi, że na balkonie były trzy noski (bardzo wąchaliśmy, oboje):
nosek Noska :oops: i nosek Florentynki
ale, wiecie co? Jak ciocia przyszła, przybiegłem się przywitać i Duża powiedziała, że ciocia jest dla mnie najważniejsza, a balkon mniej ważny.
Ciocia bardzo się wzruszyła :D
Noś

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
lubicie się Nosiu z Florentynką wygrzewać w słoneczku na balkonie ?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lip 03, 2015 8:31 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

mamaGiny pisze:ładne macie widoki :)

Ładne to tak sobie, ale na szczęście ciekawe dla Nonia i Floruni. Na boisku i placu zabaw często są dzieciaki, grają np w piłkę, to można popaczeć 8O , nauczyć się nowych podań do wykorzystania w domowym ganianiu za piłeczkami. Ruch jak na centrum miasta niewielki, a i hałas niedokuczliwy. No i ptaszków różnych sporo lata, spaceruje, pomieszkuje w gałęziach drzew rosnących dokoła boiska.
Niestety obecnie balkoning możliwy tylko wczesnym rankiem lub późnym popołudniem, bo balkon mamy na południowy wschód.
Wygrzewanie na takim jak obecnie słoneczku byłoby niebezpieczne. Ale koty same wiedzą i np jak otworzyłam teraz balkon na chwilę, to Noniu nawet się nie podniósł z legowiska, chociaż widział, że balkon otwarty. A Florentynka śpi.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Pt lip 03, 2015 14:23 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Jest strasznie miaugorąco

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lip 03, 2015 23:22 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Nosio z nosiem w kocimiętce pozdrawia Ciocię jessi74 :D

Obrazek

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Sob lip 04, 2015 6:25 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Miau. Fajnie mieć balkon, aż mi się noś rusza, jak tam jestem. Balkon nie jest cały czas otwarty, ale to nic, bardzo lubię mój dom. Wczoraj, jak ciocia przyszła, od razu przybiegłem się witać i nie musiałem być na balkonie, wolałem się głaskać.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lip 04, 2015 6:57 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

MalgWroclaw pisze:Miau. Fajnie mieć balkon, aż mi się noś rusza, jak tam jestem. Balkon nie jest cały czas otwarty, ale to nic, bardzo lubię mój dom. Wczoraj, jak ciocia przyszła, od razu przybiegłem się witać i nie musiałem być na balkonie, wolałem się głaskać.
Noś

:D :ok:

Wybór Twojego serca, prawda?

Mru
Ostatnio edytowano Wto lip 07, 2015 6:58 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lip 07, 2015 6:23 Re: Nosek z Wrocławia szczęśliwy w swoim domu :)

Miau.
Tak, Mru :D
U mnie była wczoraj Ciocia Thorkatt. Było tak: najpierw przyszła ciocia, to się pogłaskaliśmy, a potem przyszłam Ciocia Thorkatt. Florentynka spała na półce i ja też poszedłem. Spałem trochę, wyciągałem łapki na śpiąco, a potem wstałem i się przywitałem. Ciocia Thorkatt nawet mnie pogłaskała i uczestniczyłem w miaukonwersacji, leżałem naprzeciwko mojej cioci i wtrącałem miau do rozmowy :D
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]