Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
a obudzisz sie bez stresu o 5-tej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
I tu cię Miruś zaskoczębo obudziłam się przed 4
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
Nie płakuniaj , nie płakuniaj.....
klaudiafj pisze:Uważam, że szybko uspokoicie towarzystwo górne. Po pierwsze - tel do właścicielki - nie czekajcie tylko dzwońcie, po drugie policja, która przyjedzie i wlepi po mandacie. Jak będą dostawać mandaty to zrozumieją, że za dużo kosztuje ta zabawa. Młodzi są i myślą, że są na swoim to mogą wszystko. Czasem można popuścić, ale nie codziennie. I nie ma przepisu, który mówi, że nie można w nocy hałasować, jest przepis o zakłócaniu porządku niezależnie od pory. Sporo o tym wiem, bo też mam takiego sąsiada pasożyta że koszmar. Ale to długa opowieść.
Ale poszłaś potem dalej spać? Mnie też dziś Kitunia budziła, ale łagodnie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę spać bo oczy zamykają mi się same. Jutro na szczęście wolne to sobie pośpię bez stresu że muszę rano wstawać. Ogarnę tylko kuwetki i chodu do łóżeczka bo Polcia już mi grzeje.
Dobranoc !
Nie płakuniaj , nie płakuniaj.....
MonikaMroz pisze:Dzień dobry Ewciu.
Dzisiaj popołudniówka ???
Pobudka o 4-tejMoje kotełki były dzisiaj nad wyraz grzeczne i nie obudziły mnie wcale.
MB&Ofelia pisze:Hejka!
Współczuję "sąsiadów". Podłóż im może jakiegoś zdechłego szczura pod drzwi. Albo stłuczonego zbuka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1119 gości