Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yocia pisze:Czy mogę prosić o adres do wysyłki paczki?
marivel pisze:poproszę o nr konta na priva
Luinloth pisze:To ja nieśmiało przypomnę, że na leczenie kociambrów mamy mały bazarek
TYSKIE_MRUCZKI pisze:Pani dr była bardzo zaskoczona postępami Gajeczki
miko_bs pisze:Już jestem i wszystko wyjaśniam. Tak jak pisałam - nie jestem często przy komputerze, a na telefonie bardzo źle mi sie pisze i korzystam tylko do sprawdzania. Wpłaty wpłynęły prawie wszystkie, ostatnią wyłożę. Na karmę mamy uzbierane:
Agulas74 30zł
meg11 20zł
marivel 20zł
sotis 50zł
miko_bs 30zł
Razem daje to 150zł. Potrzeby są wielkie na karmy i pogubiłam się, na którą dokładnie zbieramy, ale jak byłam w poniedziałek u Justyny to widziałam, że i/d jeszcze troszkę ma, bardziej brakuje jej Urinary HD. I tak pomyślałam, że może lepiej zamówić teraz HD, bo zostało na 2-3 dni, a na tej karmie jest sporo kotów, a na I/D możemy zrobić zbiórkę na początku miesiąca. Mam nadzieję, że podzielacie moje zdanie. Nie chciałabym nikomu narzucać swojego opinii czy coś, ale ja nie zaglądam tu codziennie, a zwierzaki nie mogą pozostać bez karmy. Przedstawiłam swoje zdanie Justynie i z taką lekką niepewnością zgodziła się, żebym zamówiła HD. Wie, że miała być zbiórka na inna karmę, ale wydaje mi się, że ważne, żeby karma była, a nikt się o rodzaj nie będzie kłócił:) W związku z tym zamawiam Urinary HD. Udało mi się kupić na zooart.pl za 123zł 6kg, z tego co wyszukałam jest to najtańsza karma na tą chwilę. Myślałam, żeby coś dokupić do tej kwoty, ale stwierdziłam, że lepiej będzie zostawić tą kwotę na kolejną zbiórką.
W związku z tym mamy 27zł na następna karmę - i/d. Możemy niedługo robić kolejną zbiórkę:)
Jeszcze raz przepraszam wszystkich, że się tak porządziłam waszymi pieniędzmi, ale wydaje mi się, że jest to dobre rozwiązanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, sadnessofheart i 181 gości