Ich troje- czyli burasy do adopcji
Maluchy są wesołe, kiedy nie śpią to bawią się, szaleją, rozrabiają. Najbardziej aktywne są rano i wieczorem. Mają dobre apetyty. W ciągu dnia śpią gdzie im się podoba, czasami wszystkie w kupie, czasami po dwoje a trzecie w innym miejscu. Nie ma reguły, kto z kim, wymieniają się. W nocy przychodzą do łóżka opiekunów i układają się na nogach. Zaprzyjaźniły się z naszymi rocznymi kocurami, czasami śpią razem z nimi, nasze starszaki liżą je i bawią się z nimi.
Trojaczki ładnie kuwetują i czasami używają drapaka

Vuko, największy z kociaków. Jest bardzo towarzyski, lubi towarzystwo innych kotów jak i ludzi. Mały gaduła. Gdy wchodzę do pokoju, w którym sobie leży, miauknie coś do mnie. Czasami to oznacza 'pomiziaj mnie', czasami 'daj jeść'. A czasami odpowie na moje 'A co tam powiesz?'. Bardzo lubi mizianie, wystarczy chwilka i mruczy. Najczęściej z trójki przychodzi do ludzi pomiziać się.
Jaskier, początkowo był bardzo podobny do brata, ale z czasem zaczęły się ujawniać indywidualne cechy w wyglądzie jak i charakterze. Mały rozrabiaka. Lubi pieszczoty, ale tylko, gdy przyłapie się go na leżeniu, zaczyna mruczeć, gdy się go mizia. Spryciarz, gdy wsypuję suchą karmę do miseczek i robię to na parapecie, to wchodzi na niego (po niskim regale obok) i próbuje wyjadać z pojemnika, w którym jest karma.

Dasha, to prawdziwa kocia dama, je powili, nie spieszy się jej, gdy bracia wcinają żarełko szybciutko. Jest najmniejsze z rodzeństwa, prawdziwa drobinka. Dłużej musiała się przekonywać do człowieka. Bardziej ceni sobie towarzystwo kotów niż człowieka. Lubi jednak towarzystwo człowieka i sama do niego przyjdzie, gdy będzie miała na to ochotę.
Dasha jest kotką, która potrzebuje kociego towarzystwa, żeby nie czuć się samotną. Czasami śpi sobie oddzielnie, z dala od innych kotów, ale to jest jej wybór. Kotka zaprzyjaźniła się z moim większym kotem. Co jest zabawne, bo ona jest najmniejsza a on największy wśród piątki kotów.
Wszystkie kociaki mają około 3 miesięcy, są zdrowe, odrobaczone, odpchlone i zaszczepione.
Szukamy im domów albo razem, albo w dwupaku i do innego kota.
Zapraszamy do kontaktu i odwiedzin kociaków w domu tymczasowym.
Kontakt w sprawie adopcji Marzena 508-400-406