Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eulalia pisze:Ja przepraszam, że OT, ale czy Liwia to Tez_Kaska? Bo mi jej tu brakuje, a nie wiem...
Liwia pisze:eulalia pisze:Ja przepraszam, że OT, ale czy Liwia to Tez_Kaska? Bo mi jej tu brakuje, a nie wiem...
Tak Eulalio
I rozczulilam sie ze Ci mnie brakowalo...
Mysia pisze:Liwia pisze:eulalia pisze:Ja przepraszam, że OT, ale czy Liwia to Tez_Kaska? Bo mi jej tu brakuje, a nie wiem...
Tak Eulalio
Liwia, Liwia...hmm...a czemu nie dalej Tez_Kaska? Ja się przyzwyczajam....![]()
Liwia pisze:Mysia pisze:Liwia pisze:eulalia pisze:Ja przepraszam, że OT, ale czy Liwia to Tez_Kaska? Bo mi jej tu brakuje, a nie wiem...
Tak Eulalio
Mysiu, szkoda gadac o tym. Ale do tego mojego nicka przyzwyczajaj sie smialo, latwo z niego nie zrezygnuje
Mysia pisze:Liwia pisze:Mysia pisze:Liwia pisze:eulalia pisze:Ja przepraszam, że OT, ale czy Liwia to Tez_Kaska? Bo mi jej tu brakuje, a nie wiem...
Tak Eulalio
Mysiu, szkoda gadac o tym. Ale do tego mojego nicka przyzwyczajaj sie smialo, latwo z niego nie zrezygnuje
No ale kiedy ja się przyzwyczaiłam do Tez_Kaski......
Liwia pisze:Mysia pisze:Liwia pisze:Mysia pisze:Liwia pisze:eulalia pisze:Ja przepraszam, że OT, ale czy Liwia to Tez_Kaska? Bo mi jej tu brakuje, a nie wiem...
Tak Eulalio
No ale kiedy ja się przyzwyczaiłam do Tez_Kaski......
Mysiu
Ale pomysl - wiecej sie to nie powtorzy no i czlowiek zostal ten sam
ankaa pisze:Iśka, też bym chciała, ale chyba nie były mi pisane te kotki.Tak więc z przykrością musze napisać, że jednak nie weźmiemy Madame, zbyt to wszystko skomplikowane.
![]()
![]()
Mam nadzieję że znajdzie równie dobry domek, więc Liwia do dzieła.![]()
P.S. Dziękuję wszystkim za zaangażowanie. Jesteście super.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 202 gości