Tak się cieszę, kiedy widzę Toru i Tamu razem na zdjęciach.Lubią się, bawią razem, jest super.Fredzio nadal nie ma kociego przyjaciela, jakoś żaden z kotów nie chce go przytulać, wylizywać.A może to Fredek nie ma ochoty? Z Tolusiem było inaczej.
Kolejna pracowita niedziela... W ramach dostarczania kotom rozrywki uruchomiłam dzisiaj działo strzelające bańkami mydlanymi. Reakcja kotów bardzo mnie rozczarowała... Tzn. nie było prawie żadnej Toru machnął ze dwa razy łapką, Tamu tylko się przyglądał. Miałam nadzieję, że będą biegać i skakać A ile sprzątania po tym było Dopiero za wędką trochę poskakały...
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway
"Kuku, czy ktoś mnie jeszcze pamięta?" Szorstka męska przyjaźń kwitnie... Zawsze najpierw myju-myju, potem ktoś kogoś podgryzie, łapki idą w ruch i naparzanka gotowa. Tutaj - na dużej, która obrywa rykoszetem... Toru lubi spać na nogach dużej. Dzisiaj mnie unieruchomił na dłużej, bo nie umiem tak po prostu zrzucić kotka. Polowanko z wędką... Neri woli polować na leżąco Czego nie można zarzucić Kiri, która wcześniej pięknie skakała, ale w końcu się zmęczyła biedaczka... I mały stretching po polowanku... A to jest kocur, który w tym tygodniu obchodził drugie urodziny!
Jeszcze niedawno robiłam podobne ćwiczenie na fitnesie, ale przyznaję, że było bolesne... Na pewno nie miałam przy tym takiego błogiego wyrazu pyszczka jak Toru
Na tej szafce w łazience chyba jeszcze kotka nie pokazywałam? Toru jest jedynym kotkiem, którego na niej widziałam. A dzisiaj koty miały ciężki dzień... I nic jeszcze nie wiedzą, że w przyszłym tygodniu Duża je opuści na całe 12 dni...
On mnie podgląda z każdej strony Mam szklaną kabinę prysznicową I jeszcze jedna fotka z ostatniej chwili, czyli po ciężkim dniu nadszedł ciężki wieczór:
Czy mi się wydaje, czy koty tworzą tercet? Kiri chyba włącza się do zabawy z chłopakami, prawda? Tak się cieszę, takie te koty są szczęśliwe i zdrowiutkie.