EDIT: Ola telefonicznie się też nie przyznaje do znajomości tego miejsca obecnie nie może podejść do netu, ale jak dotrze to to obejrzy czy umie coś z tym zrobić
Ostatnio edytowano Nie cze 28, 2015 15:13 przez jopop, łącznie edytowano 1 raz
Ja na swoich stronkach już udostępniłam, ale jak to wrzucicie na Jokotowe, to podbiję. Powinno, wg mnie, dotrzeć do wszystkich, którzy mają konto na gmailu i jokotowego maila w bazie wiadomości Albo niech mnie Sz. Kot wyprowadzi z błędu
ja się na tym kompletnie nie znam, w ogóle konta google mnie przerastają. mnie w ogóle te wszystkie społeczności przerastają Udało mi się opanować forum nasze, ale też tylko w wersji podstawowej
A propos Szalonego Kota to nie wiem czy to nie ona maczała palce w powstaniu tego czegoś o czym piszesz
Maczała Ja też się na tym nie znam, wiem tylko, że g+ ma inny sposób rozpowszechniania niż FB i warto z niego korzystać, bo można dotrzeć do ludzi, ktorzy FB nie mają.
Chyba lepiej pociągnąć stronkę z pierwszego linka, bo na tej drugiej nic nie ma. Obstawiam, że druga jest utworzona omyłkowo jakoś
Dochodziły do Was wcześniej jakieś wieści, że nie da się zagłosować w KV? Wyskakuje mi info, że z mojego komputera już oddano głos i odświeża mi się strona. Mam nowe konto, bo ze starego nigdy mi się nie udawało zalogować (też nie wiedzieć czemu)
Mam pożyczony, przenośny Net, ale udało się, głos poszedł. Dzięki. Jeśli dotrę do swojego domu przed zakończeniem głosowania, to puszczę jeszcze jeden, na swój nr tel. Powodzenia.
OKI pisze:Chyba lepiej pociągnąć stronkę z pierwszego linka, bo na tej drugiej nic nie ma. Obstawiam, że druga jest utworzona omyłkowo jakoś
Dowcip polega na tym, że tylko do tej drugiej strony mam dostęp. I tam udostępniłam prośbę. Na stronie z 1 linka nic nie mogę dodać. Albo za głupia jestem
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć. Alfons Allais