Jestem Balbina

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 26, 2015 14:03 Jestem Balbina

Jestem Balbina,

Nie wiem w jakim dokładnie jestem wieku. Mam chyba 1,5 roku, przynajmniej tak mi się wydaje. Byłam jeszcze bardzo mała gdy mama mi to mówiła. A kilka dni później już jej nie było. Na chwilę pomogli mi pewni młodzi państwo, ale chyba chcieli wyjechać na wakacje i znów trafiłam na ulicę.
Radziłam sobie całkiem dobrze, aż pewnego dnia znów trafiłam do ciepłego, dobrego domu. Zostałam wysterylizowana. Niestety byłam nieostrożna. Na spacerze wpadłam pod koła nadjeżdżającego samochodu i połamałam miednicę. Moja właścicielka nie mogła się mną zająć. Jednak lekarze z kliniki Multiwet dali mi szansę i zajęli się mną.
Teraz dochodzę do zdrowia, wszystko idzie dobrze i za kilka tygodni będę mogła normalnie chodzić. Na razie jeszcze trochę mnie boli i wychodzi to dość niezdarnie. W swoim krótkim życiu nie miałam okazji nawiązać bliskiej więzi z człowiekiem, więc jestem nieufna. Jednak jeśli poświęcisz mi trochę czasu, obdarzysz miłością i cierpliwością odwdzięczę ci się dozgonną najprawdziwszą przyjaźnią.

Jeśli chcesz przywrócić mi wiarę w człowieczo-kocią przyjaźń czekam na Ciebie w szpitaliku w Multiwecie.

Kontakt w sprawie adopcji Gosia: 607 319 692

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt cze 26, 2015 15:26 Re: Jestem Balbina

Śliczna pingwinia :1luvu: Żadne inne koty nie wyglądają tak schludniutko jak pingwinki właśnie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob cze 27, 2015 7:37 Re: Jestem Balbina

Cześć Balbinko!
Nie miałaś dotąd łatwego życia :( Mam nadzieję, że teraz Twoje życie będzie lepsze i bezpieczniejsze. Ja mam już swój dom.
Filemon.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto lip 21, 2015 15:16 Re: Jestem Balbina

Dziewczyna nadal siedzi w lecznicy :(
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lip 21, 2015 19:03 Re: Jestem Balbina

biedna, też mam Balbinkę w domu...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09