Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 26, 2015 6:25 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu nie mogę sobie wyobrazić jakie to maleństwo w realu jest maniunie skoro Kleszczyk przy niej jest taki duży :D
dzisiaj jest moja pogoda, ale nie Twoja Dorciu - mimo wszystko miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt cze 26, 2015 7:05 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Bry :kotek:
Wczoraj wieczorem dostałam słoiczek poziomek 8) niestety już nie ma po nim śladu :placz: .. :smokin:
Kiedyś miałam na ogródku ,ale zaniedbałam i niby rosną ale prawie nie owocują.
Najpiękniejsze i najpyszniejsze poziomki zbierałam w Serwach za Augustowem ,sam widok polany czerwonej od owocu będę pamiętała zawsze.
Było to lat temu 33 ,czy teraz jeszcze są takie miejsca? :roll:

lilianaj pisze:Ja też uwielbiam wakacje i ferie. :mrgreen:
Dorciu, cieszę się, że maleństwo już nie boli brzyszeczek. :ok: Znaczy nie ma wyjścia i przy Tobie wyżyje. No, widzisz, znów zostałaś mamą. Tylko po co dziecku termoforek? Wsadź za koszulę, przytul i niech śpi. :mrgreen:

na swoim cycu wychowałam Tytka ,i co teraz mam? namolniaka nr.1 :lol: on wręcz uważa że ja jestem jego :wink:
Malutka teraz śpi ,grzecznie też przespała noc ,pierwsze karmienie o 5 rano ,nadal je na raty ,ale tak się złości że niedługo nie będzie smoczka :strach:
Rozkładam jej na podłodze kocyk i robalek poznaje świat ,świetnie sobie radzi :ok:
Niedługo trzeba będzie Hilton jej wyszykować.

Elmo z Melą demolują mieszkanie ,po nocy mam żwirownie w całej chałupie ,wszystko pozwalane ,pościągane ,a dzieciątka jak niewiniątka :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

pierwsza zdobycz
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt cze 26, 2015 8:16 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

To niesamowite jak obie kolorowe panny sa do siebie podobne, jakby były z jednej mamy i jednego taty 8O
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt cze 26, 2015 11:05 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dokładnie tak. Nawet tak samo mają po jednej łapce "pasiastej". Jakby przyklejonej od innego kota. :wink:

Edit: Eeee, nie .. po dwie łapki mają "pasiaste". Klony.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt cze 26, 2015 14:12 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Hej poczytywacze,
Napiszcie mi gdzie teraz warto ogłosić kota?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt cze 26, 2015 18:03 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

a co chcesz ogłaszać???

Dziś mam spotkanie z Panią która zakochała się w szylce ,ma już jedną .
Jak na razie wszystko super i oby tak było ,to dziewuszka dostanie fajny dom :ok:

Garowałam dziś cały dzień tz. 4 godziny bo godzinę robiłam zakupy .
Na sam koniec ,Pani Tereska zobaczyła że zostały ziemniaczki i zakrzyknęła z entuzjazmem placki będą :ryk:
tak Im pod pasowałam plackami w nowym wykonaniu :wink:
Nogi mi tylko z lekka spuchły :twisted:

taki był biały jak do mnie trafił ,już po przemyciu
Obrazek
taki jest
Obrazek
Obrazek

taka była szylka
Obrazek
a taka jest
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 26, 2015 18:09 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:a co chcesz ogłaszać???

Dziś mam spotkanie z Panią która zakochała się w szylce ,ma już jedną .
Jak na razie wszystko super i oby tak było ,to dziewuszka dostanie fajny dom :ok:

Garowałam dziś cały dzień tz. 4 godziny bo godzinę robiłam zakupy .
Na sam koniec ,Pani Tereska zobaczyła że zostały ziemniaczki i zakrzyknęła z entuzjazmem placki będą :ryk:
tak Im pod pasowałam plackami w nowym wykonaniu :wink:
Nogi mi tylko z lekka spuchły :twisted:

taki był biały jak do mnie trafił ,już po przemyciu
Obrazek
taki jest
Obrazek
Obrazek

taka była szylka
Obrazek
a taka jest
Obrazek
Obrazek

śliczne maluszki wyrosły dzieki Tobie :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt cze 26, 2015 18:19 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dziękuję ,ale im chyba urody nigdy nie brakowało ,tylko tego kogoś kto o nie zadba ...temat Michałowicza nadal otwarty ,mamy tam jeszcze dwie kotki do złapania .
Niestety jest teraz dużo trudniej ,bo Pani nie chce już z nami współpracować bo nie wróciły Jej koty :?
Możemy chyłkiem i przez inną posesję ,ale już klatek zostawić nie możemy :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 26, 2015 19:58 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Szylunia pojechała do swojego domku ,bądź szczęśliwa mała królewno :ok: :1luvu:
Płakała tak strasznie i tak strasznie chciała uciec z transportera że już chciałam ją cofnąć ,zatrzymać ,nie oddać ... :oops: :oops: :oops:
Domek ma jednego kotka ,jest naprawdę fajny ,mądry ,zabezpieczony,szkoda by było ..
Czekam teraz na pierwsze wiadomości .
Elmo ,nieszczęśliwy bardzo ,smutny ,próbował ją wyciągnąć z transportera ..
Obiecywałam sobie setki razy
Nie ważne ,musi być dobrze ,musi i już.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 26, 2015 20:05 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Jeden jest plus ,będzie mi lżej finansowo .
Raz w tygodniu musiałam robić zakupy dla maluchów ,jedzonko znikało szybciej niż moje truskawki :wink: ,teraz jeszcze maleńtas na convie ,a co jeszcze los przyniesie?
oby nic :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 26, 2015 20:09 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorota ja sobie tez to zawsze powtarzam jak oddaję odchowanego prawie na własnej piersi malucha. I co z tego skoro rozum mówi inaczej i serce inaczej :oops: I zawsze sobie powtarzam, że następnym razem nie będę się sercem angażować i co przy każdym następnym tymczasie jest to samo :placz:

Przecudne te Twoje maluchy są :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I kciuki za nowy domek szyluni :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt cze 26, 2015 20:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dziękuję ,ciężko mi :oops: jeszcze jak maleńtas inaczej się zachowuje ,a szyla tak płakała.. :cry: jedzie blisko ,bo zamieszka na Bemowie ,a to dwa kroki ode mnie.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 26, 2015 20:37 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu, gratuluje superdomku dla Szyluni.

Młodego możemy odebrać już w sobotę/niedzielę:)

Zakupiłam dziś dobre żarełko dla kociątk, jestem w trakcie zamawiania dobrego drapaka - będzie dobrze.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Pt cze 26, 2015 20:42 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Super :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]