Ja również widziałam tylko czarną. Co z czarno-białą?
Wczoraj było tylko kilka chrupków i woda, ale sądząc po ilości pływających w niej "śmieci", to woda zostawiona przez Kaję w niedzielę. Wszystko wskazuje na to, że tylko my wytrwałysmy, a wszyscy przypadkowi karmiciele pojawiają się i znikają. Osobiście nie wierzę, że ktoś zechce dołączyć, ale jestem człowiekiem małej wiary
Właśnie uświadomiłam sobie, że wszystkie zdjecia, które robię wyglądają tak samo: od d... strony Jak to ostatnio bywa nie było żadnej karmy, ani nawet wody. Tym razem nawet ślimaki dały sobie spokój
A, dziewczyny.. przeczytałama jeszcze kilka stron forum zeby choc ciut być na bierząco.
Jesli chodzi o mnie to ja karmie we wtorki- nie srody Jesli mam byc w srody zamiast wtorków nie ma problemu.
Oprócz mnie i was - codziennie rano Pani z osiedla dokarmia koty (również na murku) mięchem. Nie wiem czy dużo czy mało daje ale napewno robi to systematycznie bo ją widuje i czasem zamienimy parę zdań. Starasza karmicielka też jest widywana- tylko w tym przypadku nie wiem co kotom daje..
neska25 pisze:Mam jednorazową prośbę: czy ktoś w przyszły wtorek może przejać mój dyżur. Jadę na urlop..
Ja mogłabym podejść we wtorek lub środę - ale nie jestem w stanie z góry powiedzieć w który dzień, w jeden z tych dni może mi wypaść wyjazd i jeszcze nie wiem, w który.