Dorotka, nie przesadzajmy, zrobisz na pewno przepiękne foty-w końcu obiekty rewelacyjne! A gdzie będziecie?? Tzn, co planujecie zdobyć? Może Orlą Perć?
Ostatnio edytowano Pon cze 22, 2015 20:25 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
ps. odnośnie zdjęć - robisz program P (nie tryb zielony) i jak masz zdjęcie za jasne albo za ciemne to przesuwasz podziałkę (kompensację ekspozycji) i na pewno zdjęcia wyjdą super Aha jeszcze tryb pomiaru światła - są trzy rodzaje zazwyczaj - to też ma znaczenie, jak będziesz chciała i powiesz co masz za model aparatu to Ci powiem jaki ustawić i który do czego ;p ewentualnie programy tematyczne - warto w nich kombinować
Hej Jestem Klaudia, nie zdążyłam przeczytać przed wyjazdem Twoich rad, więc cykałam zdjęcia jak popadło Tylko, powiedzcie mi, jak wybrać kilka, kiedy tam tak pięknie? Hę? I tak zdjęcia nie oddają tego wszystkiego, ale nie potrafię wybrać kilku, a jak zacznę wstawiać dużo to żeby mnie kto nie objechał.... Niania od kotów przeżyła i nawet chce nas znowu odwiedzić, więc chyba kotki były łaskawe I jest piękne, ciepłe lato Tylko do pracy trzeba było wrócić....
Wypoczęłam, ale wszystko co dobre zbyt szybko się kończy. A w pracy od pierwszego dnia stres, więc chyba niedługo nie będę pamiętać, że miałam urlop... Tatry sa piękne, chociaż muszę przyznać, ze moja kondycja leży i kwiczy....