Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:bo pijaka czasem daje się na litość wziąć albo popatrzeć tak, że pomyśli "o, może przyp...olić".
MalgWroclaw pisze:bagheera pisze:bo pijaka czasem daje się na litość wziąć albo popatrzeć tak, że pomyśli "o, może przyp...olić".
Wiesz, z mojej wysokości to ja mu mogę skoczyć (w przeciwieństwie do przedmówcy)
MalgWroclaw pisze:Wyszłam właśnie z pracy i jestem u Nosia. Wychodziłam z pracy, przechodziłam przez bramę, przy domofonie stał młody chłopak i mówi coś o kocie, który wypadł przez okno. Wypadł. Ułożył się w oknie piwnicznym, zamkniętym. Chłopak szukał właścicieli, ja pilnowałam, żeby nikt nie przechodził koło kota, żeby się nie wystraszył. Znalazła się właścicielka, okno otwarte na oścież. "On zawsze tam siedzi"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zabrała kota, na szczęście nie uciekł, choć wiele nie brakowało, był w szoku. Krew kapała z pyszczka. To ten kotek![]()
![]()
![]()
na palcu opiekunki, jak się człowiek przyjrzy, widać krew
czemu ja nie mogę nawet dość do pracy i wyjść z niej spokojnie? W piątek york na ulicy za rogiem, dziś kot![]()
![]()
![]()
mateosia mówi: "taka karma"
anulka111 pisze:+
Probuj dalej ....ja tak molestowalam,ze kotek w koncu polknal dla swietego spokoju. A ja wyjatkowa gapa jestme do podawania tabletek
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 21 gości