Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty na opłacenie długu

Obecnie jeszcze trochę brakuje, bo na bieżąco wydaję pieniądze na paliwo. Ostatnio wyszło aż 80zł ( ale trochę jeszcze zostało )... bo w piątek, w długi weekend nie próżnowałam i wysterylizowałam 5 kocic, kocurka i suczkę....
Oto one:
74. Koteczka ze wsi Kopnica, sterylizacja 05.06.15r, koszt pokryła Powszechna Sterylizacja

75. Koteczka z Darłowa, 'gratis' przy zakupie mieszkania..., sterylizacja 05.06.15r, koszt pokryła Powszechna Sterylizacja

76. i 77. Kotka i kocurek z działek w Darłowie, sterylizacja i kastracja 05.06.15r, koszt pokryła Powszechna Sterylizacja

78. Młodziutka koteczka z Dąbek, sterylizacja 05.06.15r na koszt UG

79. Młodziutka koteczka z Dąbek, sterylizacja 05.06.15r na koszt UG

80. Przygarnięta przez sąsiadkę suczka po śmierci właściciela, sterylizacja 05.06.15r, koszt pokryły osoby z Dogomanii

Mamy kolejne zgłoszenia o nowych kotach, mamy sporo maluchów, kotek do sterylek i niektóre są w ciąży... Ale nie mam czasu i siły o tym wszystkim pisać.
Mamy znowu chorą kotkę, byłam z nią u weta w sobotę bodajże. Wyszło 76zł. Czekamy na odpowiedź urzędu, czy to opłacą. Jeśli nie, będzie kolejna kasa do zebrania... Kotka karmi małe, miała silną biegunkę, była odwodniona... Musiałam jej pomóc... Jest tam też starszy rudy kot wymagający leczenia, ale nim zajęły się już panie karmicielki, za co im bardzo dziękuję

Jedna z nich podjęła się także codziennego jeżdżenia i podawania tabletek naszej karmiącej, dziękuję....
Bardzo dziękuję gminie Darłowo za opłacenie wizyty u weterynarza mojej tymczaski Mizi, na ponad 100zł! Mizia jest już w nowym domu w Darłowie.
Tutaj obiecane skany za leczenie Biedaka/Łajka

No i najnowsze zdjęcia Biedaka już na wolności po zakończeniu leczenia u Kasi

Pięknieje i... tyje nam w oczach !