Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Ja bym kur+\£|${*{£&&&@l zabiła tego co to zrobił!
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła, dziś było mało kotów. I duża widziała takiego człowieka, który kiedyś na dużą napadł, a mnie w ogóle nie było wtedy na świecie.
Widzieliście to?
viewtopic.php?p=11132404#p11132404
![]()
![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Tak sobie dziś leżałam
ale odwróciłam się
i byłam na parapecie (ale okno bezpieczne)
a potem poszłam do kuwety i duża też mnie dopadła
Jutro jedziemy do Pana Doktora
Fasolka
Zatelefonowałam dziś do Pani, u której mieszka dwójka dzieci mojej Florki [*]
Bura Mysia ma cukrzycę i dostaje insulinę, a krówek z poduszkami w czarne kropki, Kajtuś, ma się bardzo dobrze. Mają już po dziewięć lat. Jedna ich siostra (bura) umarła na mocznicę.
I moja Florka nie żyje. Siedzę w pokoju, w którym to towarzystwo siedziało na kwarantannie (Florkę złapałam do sterylizacji, dzieci do rozdania) i wspominam Florkę, jaką była dzielną i mądrą matką
MalgWroclaw pisze:Już wróciłyśmy. Teraz mam być smarowana fioletowym lekarstwem i będę dostawać tabletki dwa razy dziennie. Pani Doktor mnie solidnie wygłaskała i Pan Doktor też, aż zmieniałam boczki i podkładałam raz jedną stronę pyszczka, raz drugą.
I jeszcze było tak: Pan Doktor powiedział "tyle twojego, ile cię tu wykiziamy" i dużej zrobiło się bardzo smutno. Aż mi żal dużej, bo ona pomyślała, że wcale jej nie lubię. A to nie jest tak![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości