Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 17, 2015 20:43 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Mela czeka 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 17, 2015 20:58 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Mela czeka 8)

gdyby to tylko ode mnie zależało ....

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Śro cze 17, 2015 20:59 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Mela czeka 8)

do Wa-wy jakoś nam teraz nie po drodze 8) :oops:
powzdycham, bo widac ze taka mała, kochana psotka :201496
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw cze 18, 2015 7:06 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam Kochani .

Zapomniałam napisać że miałam nowe przeżycia ,karmiłam żółwia ,truskawką ,jak cudnie jadł mi z ręki ,jak wielka ma paszczę,musiałam pilnować paluchy :mrgreen:

z mniej miłych ,niestety kociątko które zostało zabrane dzień przed tym jak zabrałam białaska ,nie żyje :cry: [']
strasznie mi przykro ,myślę sobie że może gdybym ja go zabrała to by żył :oops: to były maluszki jeszcze do podkarmiania ,oprócz tego ze chore to słabe :cry:
Teraz jeszcze bardziej trzęsę się o swoje.

Koteczka zabrana z lecznicy ,dochodzi do siebie u Agnieszki ,stoi na środku mieszkania ,w klatce ,widzi życie i ożywiła się ,zaczęła jeść ..w lecznicy była połową swojego chudego ciałka na tamtym świecie :cry:
Mam nadzieję ze jej się uda .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 18, 2015 7:23 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw cze 18, 2015 12:48 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

:ok: za wszystko :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw cze 18, 2015 15:00 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dzięki dziewczyny.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 18, 2015 15:42 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorciu44 , a jak żółw ? zjadł truskawkę? bo ja nakarmiłam poziomką małego kosa i za drugim razem wypluł , a taka dobra była :wink:
zważywszy ,że kosy jedzą tylko mięso i tak sporo osiągnełam :mrgreen:
Mam nadzieję,że Tobie idzie lepiej :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 18, 2015 17:05 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Witam Kochani .

Zapomniałam napisać że miałam nowe przeżycia ,karmiłam żółwia ,truskawką ,jak cudnie jadł mi z ręki ,jak wielka ma paszczę,musiałam pilnować paluchy :mrgreen:

z mniej miłych ,niestety kociątko które zostało zabrane dzień przed tym jak zabrałam białaska ,nie żyje :cry: [']
strasznie mi przykro ,myślę sobie że może gdybym ja go zabrała to by żył :oops: to były maluszki jeszcze do podkarmiania ,oprócz tego ze chore to słabe :cry:
Teraz jeszcze bardziej trzęsę się o swoje.

Koteczka zabrana z lecznicy ,dochodzi do siebie u Agnieszki ,stoi na środku mieszkania ,w klatce ,widzi życie i ożywiła się ,zaczęła jeść ..w lecznicy była połową swojego chudego ciałka na tamtym świecie :cry:
Mam nadzieję ze jej się uda .

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 18, 2015 17:56 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

alessandra pisze:dorciu44 , a jak żółw ? zjadł truskawkę? bo ja nakarmiłam poziomką małego kosa i za drugim razem wypluł , a taka dobra była :wink:

Następnym razem jak będę u Pani RR. to wezmę aparat ,widok był przedni ,żółwica opchnęła dwie truskawy ,ale z jakim apetytem i w jakim tempie :ok:

Chyba dziś pęknę ,Gadzina zrobił obiadek ,spage(h)tti :wink: i kupił mi kawał arbuza ,czyli miałam swój Dzień Dziecka :mrgreen: tym bardziej że ja kupiłam truskawki i czereśnie :mrgreen:

Nieustająco dzwonią o białe kocięta ,a o kolorową nikt 8O ja jestem nią zachwycona ,za uroczona za ... :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 18, 2015 18:02 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:
alessandra pisze:dorciu44 , a jak żółw ? zjadł truskawkę? bo ja nakarmiłam poziomką małego kosa i za drugim razem wypluł , a taka dobra była :wink:

Następnym razem jak będę u Pani RR. to wezmę aparat ,widok był przedni ,żółwica opchnęła dwie truskawy ,ale z jakim apetytem i w jakim tempie :ok:

Chyba dziś pęknę ,Gadzina zrobił obiadek ,spage(h)tti :wink: i kupił mi kawał arbuza ,czyli miałam swój Dzień Dziecka :mrgreen: tym bardziej że ja kupiłam truskawki i czereśnie :mrgreen:

Nieustająco dzwonią o białe kocięta ,a o kolorową nikt 8O ja jestem nią zachwycona ,za uroczona za ... :1luvu:

jest śliczna :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 18, 2015 18:09 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:

A gdzież tam.. :D Nie tylko , a przede wszystkim. Bardzo chetnie jedzą wszelkiego rodzaju jagody i jabłka!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw cze 18, 2015 18:26 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Żółwie fajnie jedzą :ok:
Za domek dla wszystkich maluszków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw cze 18, 2015 21:10 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw cze 18, 2015 22:24 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Wieczorny telefon od Izy ..(już czuje ) Dorota jedź bardzo cię proszę kot umiera ,podobno cały w ropie ,nie widac oczu ,nie je ,ledwo chodzi ,jedź,błagam .
Ursus ,znów Ursus ,jedziemy po 20 ,kot wszedł do garażu do którego nikt nie ma kluczy ,właściciele będą jutro ,kot się nie odzywa ,jeżeli cały psyio w ropie nie czuje naszykowanych smakołyków ...jest przeraźliwie cicho .
Boimy się tej ciszy .
Odezwał się po 2 godzinach do babeczki która go karmi .
Jednak nie wyszedł :cry:
Wróciłyśmy do domu ,jedziemy o 12/1 w nocy ,sprawdzimy ,ale czarno to widzę
Spytałam babkę czemu czekała tak długo ,czemu?
bo ja nie wiedziałam ,wiedziałam ze psy się ratuje ,a koty nie ,młoda kobieta ...teraz już wie i bardzo to wszystko przezywa.
Żal mi Jej ,ale kota bardziej :cry:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]