p.s. dużą tę pakę kupiłaś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
natalian pisze:Ja ostatnio właśnie przestawiam koty na Portę 21 tę zieloną. Jak Wasze koty na nią reagowały?
rest pisze:porta 21? mielismy z nia krótki epizod. spodobal mi sie sklad i cenowo super. niestety kotek (karmiony wczesniej totw i purizonem) miał inne zdanie. jezeli nie wymieszam jej z purizonem niestety pozostaje nietknieta (po jakims czasie zje, ale bardzo niechętnie). ciesze sie, ze kupilam tylko 2 kg. powoli ja wykanczam. ale niestety - więcej nie zakupię, a szkoda.
powiedzcie, co takiego jest w tym PURIZONIE ze tyle kotow ja uwielbia. mój wprost oszałał nna punkcie purizon kurczak i ryba, a ten sam rybny miałam tylko 400 g próbke wiec trudno stwierdzic ale też mu bardzo smakowała. czy ktos karmil kota purizonem rybnym przez dłuzszy czas i moze cos powiedziec na temat tego czy karma mu słuzy, czy skład jest ok i czy opcja kurczak i ryba jest lepsza (wydaje mi sie ze jednak tak). zamierzam zakupic wiekszy wór (akurat jest promocja na zooplus (22,64 zł / kg przy zakupie 7,5 kg) tylko nie wiem czy pozostac przy kurczak i ryba czy zmienic mu na sam rybny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kot_kreskowy2021 i 99 gości