Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 15, 2015 20:21 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

ależ rozmawiałam z Panią ,powiedziała że oczywiście ! przecież jest dorosłą odpowiedzialną osobą !

Pal licho ,nie pierwszy to i nie ostatni raz tylko czemu wciąż to wkurza :|
idę zjem Gadzinie kalafiora ,sama zrobiłam i sama zjem ,a co mi tam :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 16, 2015 6:34 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam z rana ,niewyspana ,noc z serii koszmar ,oczy pieką idę kawę robić.
Nawet nie potrafiłam na trawniku kup swoich paskud zlokalizować ,pomroczność jaka czy cuś :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 16, 2015 7:34 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Poszły spać ,nareszcie ,ale wcześniej zrobiły sobie z pokoju piaskownicę :twisted: małe gnidy ,tak ganiają ze wszystko fruwa ,a jak fajnie wykopuje się żwirek z kuwety ,kopiemy i obserwujemy jego lot :twisted:
Zauważyłam że któryś rezydent ,nocą korzysta z ich kuwety ,dorwę i utłukę :twisted:
a poza tym kocham je bardzo :mrgreen:

Jedna z koteczek zabranych z interwencji bardzo chorowała ,długo siedziała w inkubatorze ,traciła temperaturę ,silna biegunka .
Zabrałyśmy ją z lecznicy ,w tej chwili siedzi u Agi w klatce ,nawet podnosi się do kuwety i zaczyna jeść .Je tylko Intenstinala :idea: jak by ktoś miał na zbyciu saszetki to my były byśmy bardzo wdzięczne .

Jest tak strasznie wynędzniała że serce pęka na jej widok ,mocz i kał wżarły się w jej skórę i włoski ,sterczą wszystkie kości :cry: jak nie wyjdzie na wolność to umrze ,ale jak wyjdzie teraz z tymi wynikami to też umrze :cry:
Kotka jest pod opieką dr. Cetnarowicz.
Jeszcze mamy nie zamknięty temat Michałowicza . :|
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 16, 2015 12:01 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

:ok:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Wto cze 16, 2015 14:27 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Przylazłam. Lepiej późno niż wcale, nie?
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Wto cze 16, 2015 14:59 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Hopi z pozdrowieniami :)
urosła, przytyła i jest coraz bielsza <3
ma 2 chłopaków (ufff dobrze ze z tego dzieci byc nie może ...)

Obrazek Obrazek Obrazek

śliczna ta szylka, az dziw ze nie moze na swój domek trafic ...
a Elmo widac że z niego coraz większy chłopak :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto cze 16, 2015 15:03 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Obie macie farta ,mimo że nie byłyście na otwarciu to nie dam po kotecku ,bo jeden już zaklepany ,a drugiego nie sklonuje :wink:
Rozczarowały mnie smrody ,ja im taką wołowinkę ,a one poskubały i czekają na coś ..lepszego :twisted:
Odpoczywam ,a nawet chyba się prześpię :wink:

KotwKratke pisze:Hopi z pozdrowieniami :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Elmo to jeszcze taki maluch ,ale widać jak przytył ,rośnie i się rozkręca w wymyślaniu zabaw :lol:
Hopi ,malutkie cudeńko :1luvu:
Szyla czeka i będzie tak długo czekała aż odezwie się TEN dom,coś mi kichnęła dwa razy nie wiem czy już panikować czy wziąć na spokój :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 16, 2015 15:05 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:Obie macie farta ,mimo że nie byłyście na otwarciu to nie dam po kotecku ,bo jeden już zaklepany ,a drugiego nie sklonuje :wink:
Rozczarowały mnie smrody ,ja im taką wołowinkę ,a one poskubały i czekają na coś ..lepszego :twisted:
Odpoczywam ,a nawet chyba się prześpię :wink:

KotwKratke pisze:Hopi z pozdrowieniami :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Elmo to jeszcze taki maluch ,ale widać jak przytył ,rośnie i się rozkręca w wymyślaniu zabaw :lol:
Hopi ,malutkie cudeńko :1luvu:
Szyla czeka i będzie tak długo czekała aż odezwie się TEN dom,coś mi kichnęła dwa razy nie wiem czy już panikować czy wziąć na spokój :oops:

spokojnie :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 16, 2015 15:06 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Spokój i sen najlepszy na wszystko zwłaszcza pod mięciutką ciepłą kołderką :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto cze 16, 2015 15:16 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

weź szylkę na spokój choc wiem że to się łatwo mówi ...
albo może np cebion przez 3-4 dni po 2-3 kropelki
Hopi teraz nadrabia czas jedzeniowy, okazało sie że miała lamblie i apetyt był słaby i biegunka paskudna ją dopadła, jeszcze leczymy ale już wsuwa jak szalona - zjada 1,5 szaszetki na raz :) (biegunki opanowane!)

Hopi uwielbia pierś z kurczaka, wołowinkę tez tylko skubnie, dziś będzie próba z kaczką :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto cze 16, 2015 15:47 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

się panience powodzi 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 16, 2015 16:33 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu cudne te Twoje Futerka :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto cze 16, 2015 16:51 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Cudnie ,to Ty teraz wypoczywasz :mrgreen: śledzę Cę na fejsie 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 16, 2015 17:07 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dorciu ale w tym upale można ducha wyzionac ;)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]