Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 13, 2015 21:19 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Zrobiło się chłodniej, więc też zaraz spróbuję nakarmić moje szczęścia, bo w upał nie mają weny do jedzenia.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob cze 13, 2015 21:20 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Moje jak krowy na miedzy, cały czas paszczami ruszają :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob cze 13, 2015 21:25 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

agusialublin pisze:Moje jak krowy na miedzy, cały czas paszczami ruszają :mrgreen:

ahahaaa :ryk: jak Ty coś Agusia powiesz to już powiesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob cze 13, 2015 21:28 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

agusialublin pisze:Moje jak krowy na miedzy, cały czas paszczami ruszają :mrgreen:

Moje poniekąd też ruszają paszczami: liżą się. :wink:

lilianaj

Post » Sob cze 13, 2015 21:30 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

A rano skubance szybko wtrząchają swoje michy i biegiem do naszego stołu :mrgreen:
sępy jedne :mrgreen:
te moje oszołomki częściej jedzą niż ja :wink:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 13, 2015 21:31 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

lilianaj pisze:

Moje poniekąd też ruszają paszczami: liżą się. :wink:

u mnie od lizania jest Pysionek :D kolejka się do niego ustawia :D jedno skończy lizać i podchodzi drugie
a nad ranem liże mnie :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 13, 2015 21:32 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

To dopiero masz wygodę: cała czysta się budzisz.

lilianaj

Post » Sob cze 13, 2015 21:35 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

lilianaj pisze:To dopiero masz wygodę: cała czysta się budzisz.

:ryk: :ryk: :ryk:
taaa, bardzo lubię takie lizanie o piątej rano :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 13, 2015 21:50 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

MaryLux pisze:Jak to nie ma? Niech Myszolandia powie, jak się moja czarna @ przy niej wyrażała!

No,potwierdzam ,zza łóżka napie*lanka (inaczej się wyrazić tego nie da :ryk: ) słowna szła ,ze chocho,jak żyję te hmmmm ...lat :mrgreen: to jeszcze takiej kociej bury nie słyszałam :ryk:
Ale potem pomyslała,że chyba jestem spoko,bo udało mi się ją głasnąć,za to Marysia niech Wam się pochwali swoją miną w tejże chwili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja jestem ogólnie,ale teraz mam we wszystkim takie tyły ,ze szok
Chyba dobrym pomysłem Ewy było zwerbowanie mnie do konkursu,bo chociaż to "zmusza" mnie do zaglądania chociaż hehe
Ale jak się skończy wreszcie ten remont to wreszcie wyjdziemy na prostą z czasem
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob cze 13, 2015 21:55 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Myszolandia pisze:
MaryLux pisze:Jak to nie ma? Niech Myszolandia powie, jak się moja czarna @ przy niej wyrażała!

No,potwierdzam ,zza łóżka napie*lanka (inaczej się wyrazić tego nie da :ryk: ) słowna szła ,ze chocho,jak żyję te hmmmm ...lat :mrgreen: to jeszcze takiej kociej bury nie słyszałam :ryk:
Ale potem pomyslała,że chyba jestem spoko,bo udało mi się ją głasnąć,za to Marysia niech Wam się pochwali swoją miną w tejże chwili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja jestem ogólnie,ale teraz mam we wszystkim takie tyły ,ze szok
Chyba dobrym pomysłem Ewy było zwerbowanie mnie do konkursu,bo chociaż to "zmusza" mnie do zaglądania chociaż hehe
Ale jak się skończy wreszcie ten remont to wreszcie wyjdziemy na prostą z czasem

to Mary klnie 8O 8O 8O :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 13, 2015 22:19 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Mary jest dorosła i czasami jej wolno.
Każdy czasem musi szpetnie przekląć. Widocznie ona musiała. :wink:

lilianaj

Post » Sob cze 13, 2015 22:20 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Tylko że ja nie mogę sobie wyobrazić Mary klnącej jak szewc :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob cze 13, 2015 22:21 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

lilianaj pisze:Mary jest dorosła i czasami jej wolno.
Każdy czasem musi szpetnie przekląć. Widocznie ona musiała. :wink:

Marysia to świętość . Inusia to dopiero kicia uczona kociej greki , łaciny tudzież innej obcej mowy. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 13, 2015 22:27 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

Inusia to też świętość, tylko czasem zasadnicza. Marysia ma po prostu lepsze hamowanie, ale każdy ma swoje granice.

lilianaj

Post » Nie cze 14, 2015 8:52 Re: Pozytywnie zakreceni . Czarno , buro i łaciato

agusialublin pisze:A rano skubance szybko wtrząchają swoje michy i biegiem do naszego stołu :mrgreen:
sępy jedne :mrgreen:
te moje oszołomki częściej jedzą niż ja :wink:

to już potrafią same się obsłużyć? :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]