viewtopic.php?f=1&t=161852
Co prawda Boluś jest Ani rezydentem, ale jest nim, bo... no właśnie. Boluś jest bardzo chorym kotkiem, z karłowatością przysadkową, kłopotami z nerkami i wszelkimi możliwymi alergiami, które bardzo ciężko u niego przebiegają. Kto takiego popsutego kotka chciał? Ano, nikt. Ania pokochała i Boluś został u niej. To mój wirtualny synuś. Dla niego wystawiam dwie torby nowe:
1. Torba typu shopper marki Harry Barker. Nowa. Materiał: 50% juta, 50% materiał z odzykanych butelek PET, czyli ekologiczna

Sama torba też jest sztywna, z dnem usztywnianym, co , mam nadzieję, widać na zdjęciu. Nie ma mowy o złożeniu i wciśnięciu w kieszeń

Firma Harry Barker specjalizuje się w sprzedaży artykułów dla zwierząt. Tu identyczna torba, tylko z "psim" logo:
http://www.harrybarker.com/good-dog-eco ... l#desc-tab
Ta torba, w rozmiarze L, (40 x 32 x 21) kosztuje u nich 38 dolarów, moją chciałabym sprzedać za 100 PLN plus koszty przesyłki.
2. Torba, a właściwie worek na ramię MUSTANG, ściągany u góry sznurkiem. Nowy, ale bez pudełka, które bezmyślnie wyrzuciłam zaraz po zakupie. SPRZEDANE meg11

Kolor dokładnie jak na zdjęciu, czyli szaro-bury, materiał: rodzaj sztywnego płótna żeglarskiego. Wymiary (tak mniej więcej, bo jest zaokrąglona u dołu po bokach): 40 x 50 cm.
Cena: 40 PLN plus koszty przesyłki.
Ktoś chętny?