Jak się masz? jak ipad ? coś się naprawiło ? samo się popsuło to się samo naprawi
Moderator: Estraven
bulba pisze:Dzieńdoberek MoniaJuż tylko dwa tygodnie
kalair pisze:Kasiu, pomagasz odliczać Monice?![]()
Doberek!
Moli25 pisze:Cześć![]()
Jak się masz? jak ipad ? coś się naprawiło ? samo się popsuło to się samo naprawi![]()
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Dzisiaj jak szłam do pracy widziałam zabitego kota. Jak widzę takie rzeczy to zaraz od razu ryczę i takiego bezdechu dostaję. To jest dla mnie trauma

Na miejscu okazalo sie ze kotek juz nie oddycha, próbowałyśmy go reanimować jeszcze, pamiętam jak się nad nim zwylam, do tej pory mam jego buzie przed oczami
Takie widoki zawsze chwytają za serce
W zasadzie na razie jest jeden wielki bajzel. Wujek będzie mi przeciągał kable na suficie żebym zamiast kinkietu miała żyrandol. I szafa będzie we wnęce o kolorze dąb sonoma. Mam wizje do tego takich turkusowo brązowych dodatków. Choć myśle tez nad jakimiś białymi akcentami
sama nie wiem do końca co i jak.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Ja przemęczona dzisiaj już jestem. Miałam intensywny tydzień. A do tego jeszcze dzisiaj okres dostałam i rano funkcjonowałem fatalnie. Teraz jest lepiej ale czuje ze znów boli mnie brzuch i będę musiała wspomóc się tabletkami.
Poza tym znów jestem przeziębiona. Nos mam zawalony, zatoki... I alergia... W tym nosie wszystko na raz.![]()
A w Kutnie przygotowania na mój przyjazd.![]()
W zasadzie na razie jest jeden wielki bajzel. Wujek będzie mi przeciągał kable na suficie żebym zamiast kinkietu miała żyrandol. I szafa będzie we wnęce o kolorze dąb sonoma. Mam wizje do tego takich turkusowo brązowych dodatków. Choć myśle tez nad jakimiś białymi akcentami
sama nie wiem do końca co i jak.
On a teraz odpoczywam przy zielonej herbacie

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Już się prawie w całości spakowałam. 4 pudła już załadowane

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 17 gości