Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 11, 2015 15:43 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam Was Baaaaaaaaardzo Serdecznie :201454

Wróciłam z pracusi i popijam kaweczkę ,kiedyś dostałam z kilogram kawy ziarnistej ,a wczoraj dostałam młynek :wink: zapach w domu jak za dawnych dobrych lat ,kiedy jeszcze byliśmy wszyscy i mieliło się ziarna.
Jaka to była przyjemność...teraz zrobiłam to samej sobie i wróciły wspomnienia,.

Maluchy -szylka dobrze ,Elmo mało je ,a właściwie wącha i odchodzi.
Pije conva i bawi się ,nie wiem czy mam już panikować czy to tylko niestrawność :roll:
Zamówiłam 10 saszetek conv. instant ,wczoraj ,a dziś już doszło :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 11, 2015 15:58 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

melduje się w nowym wątku :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw cze 11, 2015 16:39 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Mój Orbis nie za bardzo ostatnio chciał jeść, bo go bolało gardło. Złapał jakiegoś wirusa i się leczymy.
Mam nadzieję, że Twój maluszkiewicz nie ma żadnego wirusa. :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw cze 11, 2015 16:43 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Ja też mam taką nadzieję ,ale niefajnie to wygląda ,chce jeść ..a tylko podbiega ,wącha ,poliże i odchodzi .
Na szczęście się bawi.
Powinien mieć na imię Mruczysław :1luvu:

Śpioch mnie ogarnia ,a zaraz do Nasielska .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 11, 2015 16:50 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

To może dobrze by było, żeby mu ktoś zajrzał w paszczunię. U takiego dzidziusia wszelkie świństwa szybko się rozprzestrzeniają. A jaką ma temperaturę?
Jak czuję, że tracę kontakt z rzeczywistością, to nastawiam sobie budzik na "za 10 minut" i mam czas na regenerację.
Jedziesz do piesków?

lilianaj

Post » Czw cze 11, 2015 17:00 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Witam! Tez po cichu podczytuję i się cieszę że Komuś się chce a mi się nic nie fce :evil: :placz:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw cze 11, 2015 17:07 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

lilianaj pisze:To może dobrze by było, żeby mu ktoś zajrzał w paszczunię. U takiego dzidziusia wszelkie świństwa szybko się rozprzestrzeniają. A jaką ma temperaturę?
Jak czuję, że tracę kontakt z rzeczywistością, to nastawiam sobie budzik na "za 10 minut" i mam czas na regenerację.
Jedziesz do piesków?

Zajrzałam do paszczy ,obejrzałam całą ,nic się jeszcze nie dziej.
Jadę zawieźć koty .

majencja pisze:Witam! Tez po cichu podczytuję i się cieszę że Komuś się chce a mi się nic nie fce :evil: :placz:

nie ma po cichu ,głośno proszę :D
nic mi się nie chce ,ale w myśl zasady
nie chcem ale muszem :wink:
spać tylko mi się chce ,bardzo ,bardzobardzo.. :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 11, 2015 17:22 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Jeśli jedziesz przez Nieporęt, to będziesz przejeżdżać blisko mnie. Mieszkam nad Kanałkiem Żerańskim, a właściwie to Królewskim.

lilianaj

Post » Czw cze 11, 2015 18:16 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Melduję się u Kleszczusia <3 ;)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw cze 11, 2015 20:27 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Melduję się i ja, całusy dla całej ferajny!
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Czw cze 11, 2015 21:38 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

O , załapałam się na pierwszą dziesiątkę :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw cze 11, 2015 22:55 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dobry wieczór :)
Przysiądę w nowym wątku :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt cze 12, 2015 0:31 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dopiero wróciłam :strach:

Dobrze że jesteście :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 12, 2015 6:59 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

zaznaczę sobie i przycupnę w kąciku
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt cze 12, 2015 7:16 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

wczoraj nie obyło się bez zawirowań
1.w lecznicy tłum i żeby wydali nam koty musiałyśmy czekać ponad godzinę.
2.w drugiej lecznicy w której miałyśmy zaklepane czipy również.
3.jedna biała dzika dzicz pogryzła Agnieszkę ,uciekła na szczęście w gabinecie .
4.poniszczyła worki z karmą :placz:
5.druga dzicz miała opatrunek na łapie ,pod którym ukazała się długa rana na naszych oczach rozchodząca się i kapiąca ropą ,mało tego to była tam nitka ,świadcząca o szyciu !
6.nikt ,nawet jednym słowem nie zająknął się że coś się działo ,dzieje ,dziać będzie :evil:
7.jechałyśmy już ciemną nocą i pobłądziłyśmy
8.W drodze kotki się ofajdały :cry: pal licho smród ,ale co one biedne czuły :(
9.w domu byłyśmy po 1 w nocy :?
10. odwieczny dylemat czy postąpiłyśmy słusznie :( :oops:

Na szczęście zrobiłam zrzutkę z Agą na benzynę i można było nalać troszkę więcej ,inaczej stały byśmy gdzieś w lesie pewnie do rana :strach: nasze wyliczenia zwyczajnie wzięły w łeb.
Na dłuższą metę tak się po prostu nie da :( ja nawet buty donaszam po innych :(
Wiem ,mój wybór ,ale tak naprawdę nie zawsze ,nie kiedy nie mam wyboru .
Wczoraj Gadzina spytał mnie co bym chciała ,jakiś drobiazg i nie umiałam powiedzieć nic sensownego ..bo nic mi nie potrzeba ,tyle czasu sobie to wmawiam że szczerze uwierzyłam :lol:

ASK@ pisze:zaznaczę sobie i przycupnę w kąciku

rozsiądź się wygodnie :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]