Mamy bogato , właśnie na wakacje przyjechała Krusia, dawniej Szaszłyk. Siedzi już na swoim ulubionym miejscu Rudy na razie grzeczny, trochę namolny. Krokiet poluje na Babkę
Wiem,że masz ciężko. Wygłaszcz te kociacczki i wycałuj.
edit:... sprostuję, żeby nie było,że chciałam bezmyslnie kogoś urazić... chodziło mi o polowanie Krokiecika i inne różne kocie zachowania , z poprzedniej strony ...
Ostatnio edytowano Wto cze 09, 2015 20:53 przez gatiko, łącznie edytowano 1 raz
Ależ ja nie jestem uraźliwa jakbym się z tego zoo nie śmiałą, to bym zwariowała . Gruby faktycznie daje jazzu ale Babka nie od macochy Koty wygłaskane - czuj się osyczana osobiście przez Babkę
Tfutfutfu W ramach rozrywek byłam dziś u dentysty, swojego. Jutro powtórka, rwanie Krokiet gania Babcię, aż futro leci . Albo za dużo nas albo ... z Babcią jest gorzej
Niewątpliwe, znowu schudł . Ciepło jest, może zacznę go nawadniać? Na nim to nie robi wrażenia za to ja mam poczucie, że jestem potrzebna Dwa czarno-białe kretynki się mordują. Rudy czeka w kolejce do zwady a jeszcze gdzieś w drugim planie jest Babka . W nocy robiły taką zadymę, ze dziwię się, ze sąsiedzi nie przyszli ze skargą Nie wie, które, wiec poduszę wg stażu