Już od dziś 13- letnia CHOCO i Nero zapraszają po raz 5!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 21, 2015 9:51 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Wszystkiego najlepszego Nerutku !

Na balkonie bratki, owies i koty .

W Kielcach byłam z wynikiem mammografii( bez zmian w porównaniu z poprzednim) i po wniosek na nową protezę - przez starą kotek z pazurkami przeleciał :twisted:

Komunie zaliczone.
Czerwiec chrzciny Klaudii Doroty i Zofii Elżbiety ( siostra Kacperka).
W związku z czym intensywnie pracuję.

Pozdrawiamy!

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw maja 21, 2015 11:06 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Neruniek bardzo dziękuję! :1luvu:
Nie ma to jak czytanie lub pisanie ze zrozumieniem tak samo jak na czacie - moje własne… :oops:
Którą masz odmianę bratków i jaki kolor?

Bardzo fajne jest zauważanie tak jak dawniej naszej prawie równoczesnej albo równoczesnej obecności na forum…

O czym myślę może wyjaśni zdjęcie gdy może kiedyś uda mi się coś wkleić… :wink:

Jaki znacie sposób na wklejanie zdjęć z komórki? – ja tradycyjnie po podłączeniu telefonu przez kabelek, czasem po obróbce w programie graficznym i zmniejszeniu (czyli bardzo czasochłonne) i na Photobucket – tu odpada zmniejszanie ale jest duże, na uplaodmiau też ale raczej zdjęcia tematyczne mimo zgody Rafała a zresztą ich potem nie widać na koncie… :(
….
Medycznie – byłam zmuszona zainteresować się tematem służbowo – badania okresowe a co więcej opisuję w prywatnej rozmowie… najważniejsze opisałam jak wiesz z błędem bo źle pamiętałam…- sens że wynik mammografii jest dobry napisałam prawidłowo!

Do kiedy macie ważny dowód osobisty – nadal czekam na aktualne zdjęcie :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw maja 21, 2015 17:57 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Dowód osobisty mam ważny jeszcze 2 lata.
Na razie brak czasu na chorowanie.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw maja 21, 2015 18:45 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

kussad pisze:
Jaki znacie sposób na wklejanie zdjęć z komórki? – ja tradycyjnie po podłączeniu telefonu przez kabelek, czasem po obróbce w programie graficznym i zmniejszeniu (czyli bardzo czasochłonne) i na Photobucket – tu odpada zmniejszanie ale jest duże, na uplaodmiau też ale raczej zdjęcia tematyczne mimo zgody Rafała a zresztą ich potem nie widać na koncie… :(

przez funkcję bluetooth w kompie jeszcze ,jak nie,można kupić taka pierdółkę,bluetooth na usb i tak jeszcze można

Hej Rjebjata :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto maja 26, 2015 18:45 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Zespół Krzysia za chwilę gra na Festiwalu i mama jest bardzo przejęta i trzyma kciuki :ok: :ok: :ok: .....
Zawiadamiał o tym w taki sposób - właśnie sprawdziłam co Krzyś udostępnił na swoim profilu na Fb....
"Zapraszam w imieniu Swaaie na eliminacje FAMA juz w najblizszy wtorek :) "

https://www.facebook.com/events/487620844728320/ Dołącz

#FAMA festiwal studencki #FORTY KLEPARZ ! 26-27 maja
wtorek, 18:00
Klub Forty Kleparz w mieście Kraków
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto maja 26, 2015 18:47 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

:ok: :ok: :ok:
Trzymamy kciuki i łapki !

NITKA/KARINKA

Post » Wto maja 26, 2015 19:02 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

:)
:arrow: https://www.facebook.com/FAMA.Krakow/ph ... 74/?type=1
Podali dokładniejszy plan - czyli grają o 21:00
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto maja 26, 2015 19:24 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Oj, to już nie obejrzę :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 09, 2015 21:04 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Dziś zasnęła Czandra [*] - nasza sąsiadka :(

EDYCJA 10.06.2015
Wszystkiego najlepszego, zdrowia , szczęścia, spełnienia marzeń i spokoju
Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro cze 10, 2015 13:59 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

{*}

Śpij spokojnie Psinko :(

NITKA/KARINKA

Post » Czw cze 11, 2015 15:04 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Dziękuję…..
o Czandrze napiszę coś więcej w luźniejszym momencie….
Wczorajszego dnia miałam dość… :(

Najpierw jutro o 9:20 pilna konsultacja neurochirurgiczna…
Na jutro do minionych imieninowych dołączam najserdeczniejsze życzenia da Jubilatów i wśród Najbliższych i tutaj na forum. :1luvu:
Jednym z Nich jest Krzyś – jutro kończy 24 lata…
- przyjedzie do nas na niecałe 24 h i odwiedzi Babcię :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw cze 11, 2015 18:14 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

Nowa praca, także szkolenia, szkolenia, szkolenia. Mózg paruje. Ale pamiętam i pozdrawiam :)
I buziaczki oraz mizianka dla Chocusi i Nera <3
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt cze 12, 2015 12:03 Re: Te co skaczą i biegają czyli CHOCO i Nero po raz 5!

:D
Bardzo dziękuję za trzymane kciuki – konsultacja neurochirurgiczna nie potwierdziła bardzo złej diagnozy z opisu rezonansu…. (znajomy do tej pory prowadzący lekarz wyjechał na stałe zagranicę do syna) - czyli stan pozostaje taki jak był – codzienna walka z bólem(dodatkowo rwa, korzonki) i rehabilitacja… i kręgosłupa w sensie operacji ani jakiejkolwiek interwencji nie ruszamy… :|
……
....
Dlaczego miałam dość tamtego dnia?
Wieczorem wiadomość o Czandrze [*],
…..
96- letnia Pani Zosia szła z bratanicą do kościoła i w dwu miejscach złamała rękę i bark…. – już wiadomo, że ręka się nie zrasta a nie było natychmiast zespolenia śrubami, powtórnej operacji mogłaby nie przeżyć,

86-letnia Pani Terenia – ta zza ściany „od zawsze” chorująca na osteoporozę w nocy wybrała się do toalety – złamała obydwie ręce, udo i miednicę… - upadek usłyszeli sąsiedzi zza drugiej ścian, Ci którzy wielokrotnie Ją podnosili…
…..
....
Pechowo złożył się termin urodzin i przyjazdu Krzysia a w związku z tym jazda do Babci – termin urodzin i data przyjazdu jest ustalona już dawno…
przedwczoraj była tam Lusia czyli Synowa z Renatką – wnuczką,
wczoraj sobie jeździli z Babcią na wózku inwalidzkim po mieście i załatwiali różne medyczne sprawy Andrzeja (nie ryzykował bez asekuracji, że Mama Mu znowu gdzieś zasłabnie,
jutro będzie tam Ciocia i Wuj czyli Siostra Mamy – obydwoje 84-letni,
w niedzielę my troje,
w poniedziałek mają wyznaczony termin do protetyka Babci…. a tutaj taka pogoda i upały… i będzie wszystkim zmęczona ….
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]